U mjesecu julu na popularnoj društvenoj platformi Instagram objavljeno je da će Jelena Karleuša, vrlo cijenjena i nadaleko poznata pjevačica u današnje vrijeme, prekinuti bračnu zajednicu sa Duškom nakon izvanrednih 14 godina. godine zajedno. Sama Jelena je istakla da je ova odluka doneta zajedničkim dogovorom, a da će narednih dana biti rešena i neophodna pravna pitanja.

Uprkos nespornim teškoćama koje ovaj period nosi za njihovu porodicu i njihovu dragocenu decu, Jelena je odlučno izjavila da neće tražiti simpatije medija, jer smatra da bi to bilo uzaludno. Više ne očekuje empatiju ili podršku šire javnosti, jer joj je itekako poznata nesretna stvarnost suočavanja s podsmijehom i nametljivim miješanjem u njen lični život. To su bili njeni tačni osjećaji kada je prvobitno objavila njihov razvod. Nakon tog perioda primjetan je pad njihovog prisustva u javnosti, jer su počeli ograničavati svoje javne nastupe. Umjesto toga, prvenstveno su koristili svoje račune na društvenim mrežama kako bi podijelili uvid u svoj porodični život, često pokazujući svoje ljupke potomke.

 

Atina Tošić, pljuvana slika svoje zadivljujuće majke Jelene, svim srcem je prihvatila svoju strast prema glamuroznom svetu manekenstva i mode. Kao rezultat toga, Nika je postala vatreni navijač fudbalskog tima “Zvezda” i čak se upisala na treninge u istoj instituciji. Uprkos izazovu sa kojim se susreću mnogi ljubitelji fudbala u razlikovanju podjednako izuzetnih timova „Partizana“ i „Zvezde“, Nika je bez napora pokazala svoju sposobnost da uoči jedinstvene kvalitete i karakteristike koje ih izdvajaju.

Njenom ocu Dušku ovaj izbor je pričinio neizmjernu radost, koji s entuzijazmom ulazi u fudbalske razgovore sa svojom kćerkom i strastveno komentariše uzbudljive utakmice svog voljenog tima.