Astrolozi sugeriraju da naš horoskopski znak može utjecati na naše sklonosti kada je riječ o odabiru romantičnih suputnika. Ako vas stalno privlače osobe suprotnog spola u vašim romantičnim pothvatima, moguće je da vaš horoskopski znak spada u jednu od dolje navedenih kategorija. Zaronimo u razloge iza ovog fenomena.

Horoskopski znak Ovan poznat je po svojoj avanturističkoj prirodi i raznim izazovima koji se mogu pojaviti u ljubavnim stvarima. Žene Ovnove ushićuje privlačnost običnog, no njihova odvažna perspektiva života može ih odvesti prema partneru koji ne posjeduje jednaku razinu predanosti. Povremeno, njihove impulzivne emocije ometaju njihovu sposobnost prepoznavanja znakova upozorenja, što u konačnici rezultira štetnom romantičnom vezom koja je u suprotnosti s njihovim budućim ambicijama i ciljevima.

Blizanci simboliziraju zamršenu međuigru dualnosti, sažimajući unutarnju borbu koja proizlazi iz sukobljenih želja. Žene Blizanci imaju reputaciju zbog svoje brzine, privlačnosti i društvenosti. Unatoč tome, njihova suprotna priroda može dovesti do sukoba između njihove čežnje za dubokim emocionalnim vezama i njihove privlačnosti prema plitkosti. Posljedično, često se nalaze upleteni u odnose koji ne ispunjavaju njihovu čežnju za iskrenošću i dubinom. Nasuprot tome, Vage se odlikuju romantičnim temperamentom i željom za skladnim sjedinjenjem.

S duboko ukorijenjenom ljubavlju prema svemu romantičnom, žene rođene u znaku Vage neprestano su u potrazi za ultimativnom ljubavnom bajkom. Međutim, njihova nepokolebljiva čežnja za skladom ponekad ih može navesti da zažmire na znakove upozorenja i pristanu na partnere koji ne uspijevaju zadovoljiti njihov emocionalni intenzitet. Kao posljedica ove neumorne težnje za idealiziranom romansom, osjećaji nezadovoljstva često prožimaju njihove veze. Osobe rođene u horoskopskom znaku Ribe poznate su po svom dubokom emocionalnom intenzitetu i sklonosti stvaranju romantičnih veza s osobama koje im možda i nisu najkompatibilniji par.

Žene Ribe, poznate po svojim vizionarskim sklonostima, posjeduju urođeni dar za uočavanje urođene dobronamjernosti u drugima. Ipak, ova empatična dispozicija ih povremeno može navesti da se upuste u odnose s neodgovarajućim osobama, ustrajući čak i kada indikacije jasno ukazuju na nekompatibilnu kombinaciju. Duboka emocionalna dubina Riba ponekad može zamagliti njihovu pronicljivost kada procjenjuju potencijalnog partnera i njihovu autentičnu prirodu.