Gubitak voljene osobe ostavio je Tonija Bijelića u stanju neutješne tuge. Čini se da nevolje uvijek dolaze u paru! Nakon razvoda napustila ga je i partnerica. Toni Bijelić, kojeg je snimio Antonio Ahel/ATAImages, djeluje potpuno shrvano. Gubitak voljene osobe ostavio je Tonija Bijelića u stanju neutješne tuge.

 

  • Čini se da su Toni Bijelić i Dragana Mirković zapeli u stalnom krugu nesretnih okolnosti, ne mogu se osloboditi trenutne faze poteškoća. Potkraj prošle godine Toni je doživjela gubitak majke. Ubrzo nakon toga šokirala je vijest o raskidu 24-godišnje veze folk zvijezde i raspadu njihove obitelji. Toni Bijelić se hitnim priopćenjem oglasio kako bi otkrio istinu o pomirenju s Draganom.

Nadalje, opće je poznato da se djeca Dragane i Tonija teško nose s velikom medijskom paskom oko njihovog kućanstva. Čim se činilo da se okolnosti postupno slažu, uslijedio je još jedan val tuge. Toni Bijelić, shrvan tugom, podijelio je potresnu poruku na svom Instagram profilu. Dragi moj prijatelju, želim izraziti najdublju zahvalnost za sve što si učinio za mene, moju obitelj i dvorac. Vaše iskreno prijateljstvo bilo je rijetko blago. Uspomena na tebe bit će zauvijek njegovana.

  • Počivaj u miru Tragično je preminuo Enver Hasanović, Tonijev blizak prijatelj, ostavivši Tonija shrvanog kao da je izgubio člana vlastite obitelji. Toni Bijelić, srpski poduzetnik s prebivalištem u Beču u Austriji, nadaleko je poznat u zemljama bivše Jugoslavije kao suprug poznate folk pjevačice Dragane Mirković. Rođen 1963., Toni je izgradio impresivno carstvo u Austriji, koje se proteže kroz razne industrije kao što su automobilska industrija, građevinarstvo i televizija.

Poznat po svojoj nepokolebljivoj radnoj etici, Toni je visoko cijenjen kao odgovorna i časna osoba koja je svoj uspjeh zaslužila čistom predanošću. Bila je to ljubav na prvi pogled kada je upoznao Draganu Mirković, a njihova veza ostala je bez skandala, što ih izdvaja od ostalih parova srpske estrade. Zajedno vode miran i skladan život sa svoje dvoje djece, Markom i Manuelom. Poznat prije svega kao suprug poznate pjevačice Dragane Mirković, Toni Bijelić nije samo bogat i utjecajan biznismen, već i poznata ličnost javnosti na prostoru bivše Jugoslavije.

  • Putevi su im se slučajno ukrstili u Beču, samo nekoliko trenutaka prije dogovorenog Draganinog koncerta. Zbog potrebe za prijevozom, vlasnik kluba je zatražio pomoć svog prijatelja Tonija, dobro svjestan njegove sklonosti luksuznim automobilima i besprijekornoj sposobnosti prosuđivanja. Kad je ugledao Draganu, Toni je doživio neopisivu senzaciju. Iako je čuo za njezinu slavu, nije je dovoljno dobro poznavao da bi je odmah prepoznao.

Iskoristivši priliku da se predstavi, Toni je pružio ruku i od tog trenutka među njima je procvjetala duboka i trenutna ljubav. Dok su se zajedno vozili, njihov razgovor pokrivao je bezbroj tema, a pjevačica je čak nakratko razmišljala je li njihova interakcija dio razrađene šale. Zanimljivo je da su se Tonijeve perspektive o životu besprijekorno uskladile s Draganinim vlastitim uvjerenjima. Kad je došlo vrijeme da se oproste, Toni joj je dao pažljiv dar, učvrstivši njihovu vezu.

  • Dragana je po ulasku u avion konačno odlučila otkriti sadržaj poklona koji je dobila. Na svoje iznenađenje, otkrila je raskošnu dijamantnu narukvicu i pripadajući prsten. Preplavljena raskoši poklona, ​​osjetila je potrebu vratiti ga, s obzirom na njegovu pretjeranu vrijednost. Odlučna da popravi situaciju, marljivo je tražila posjetnicu darivatelja. Čim je stigla na odredište u Beogradu, ekspresno je došla do Tonija i započela razgovor o poklonu.