Dva estradna imena Dragana i Ceca sinonimi su jedno za drugo u smislu njihovih karijera, budući da su obje postale istaknute otprilike u istom vremenu i imale su značajne uloge u bivšoj Jugoslaviji. Uprkos toj paraleli koju možemo istaknuti, njihove se godine znatno razlikuje, pri čemu su je jedna znatno starija od druge. 

Dugo vremena se u medijima nagađalo o tome zašto Ceca i Dragana imaju tako hladan odnos, iako nikada nisu iznosile konkretne detalje. Točan uzrok zaoštravanja odnosa između Cece Ražnatović i Dragana Mirkovića ostaje neizvjestan, pa je njihovo neslaganje obavijeno velom misterije. Tema o kojoj se radi vrti se oko koncepta “zauzimanja trona”, s posebnim fokusom na Cecin uspon da nadmaši Draganu kao istaknutu pjevačicu devedesetih. Intrigantno je primijetiti potpuni izostanak bilo kakvog komentara u vezi s ovim pitanjem. Godine 2018. desio se slučajan susret kada su se Dragana i Ceca našle zajedno na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a. Započinjući razgovor, Dragana je ležerno postavila pitanje “Dobro veče, poznajemo li se?” Ceca je šaljivo odgovorila: “Teško je to odrediti. Nekad se prepoznajemo, nekad ne.” Proširujući temu, Dragana je rekla:

Pozdravivši vas izrazom “dobra večer” i donijevši odluku, spreman sam ispuniti vaše želje. Budite uvjereni da nema takvih komplikacija. Osvrćući se na taj susret i dugotrajnu svađu, Dragana se u jednoj od svojih emisija prisjetila: “Porijeklo ovog neslaganja seže u devedesete, vrijeme obilježeno nečistoćom i izazovima koje sam podnosila zbog Cece i njezinih suradnika. odlučio ostati skriven i šutjeti dulje vrijeme. Zbog neprimjerenog ponašanja prema istaknutim osobama, kolegica Ceca se suočila s ključnim trenutkom koji je doveo do zabrane s televizije.

Tijekom showa Dragana je pokazala tračak svoje autentične osobnosti i pokazala svoju sposobnost brzog oporavka od svakog neuspjeha. Nakon toga naišla je na niz prepreka koje su predstavljali određeni pojedinci, a opće je poznato tko su ti pojedinci i događaji koji su se kasnije dogodili. Na opće iznenađenje, pomirenje poznatih folkera puno je bliže nego što se očekivalo. Ceca je u više navrata otvoreno izrazila svoje divljenje uspješnom karijerom Dragane Mirković, čak je pohvalila i njezin nedavni niz uspješnih koncerata u Areni. Slično, Dragana Mirković nedavno je izrazila pohvalu Cecinoj pjesmi koja se pojavila u filmu “Nedelja”. Vrijedi napomenuti da unatoč njihovim prijašnjim sukobima, postoji značajna razlika u godinama između ove dvije zvijezde. Ceca, rođena 14. lipnja 1973., pet je godina mlađa od Dragane Mirković, rođene 18. siječnja 1968. Osim toga, protekli vikend ostat će zapamćen i po zapaženim nastupima Dragane Mirković koja je priredila dva nezaboravna koncerta u beogradskoj Areni.

Kako bi proslavio impresivnih četrdeset godina u glazbenom poslu, nevjerojatno daroviti pjevač osvojio je našu zajednicu s dva izvanredna nastupa. Ova nesvakidašnja predstava ostavila je sve u čudu, posebice kada se doznalo da je koncert organiziran s namjerom pomoći potrebitima. Publika u areni nije bila jedina skupina koju je ovaj čin dobrote razigrao. Dragana je nedavno podijelila svoju nesebičnu odluku da donira svu svoju zaradu od turneje za hitnu pomoć onima kojima je potrebna. Na vrhuncu njezine karijere brojne su poznate ličnosti poput Željka Šašića, Goge Sekulić, Jelene Karleuše, Husa i Zorice Brunclik bile među prvim zagovornicima njezina talenta.