Nije neuobičajeno da se svađe dešavaju na srpskim estradnim emisijama, a ovi sporovi se često odvijaju pred publikom uživo i na društvenim mrežama. Zbog toga se Ceca Ražnatović već nekoliko godina distancira i od Jelene Kareluše i od Dragane Mirković. Neprekidni sukob između Cece i Karleuše u više navrata je čak stigao i do sudnice. Slično se pričalo i o legendarnom sporu Vesne Zmijanac i Zorice Brunclik, ali je Saša Popović uspeo da održi prijateljske odnose sa obe strane.

Ovaj koncept dugotrajnog nedostatka komunikacije može se uočiti u različitim aspektima života. Nedavno Popovićevo otkriće rasvetljava ovaj fenomen, koji je otkrio da sa određenom pevačicom nije razgovarao neverovatnih dvadeset godina. Popović je u nedavnoj emisiji iskreno rekao da on i Miroslav Ilić nisu komunicirali zapanjujuće 23 godine.

Zanimljivo je napomenuti da Popović i Ilić nikada nisu imali priliku da se sretnu lično pre prestanka njihove komunikacije 2000. godine. Uprkos tome, Popović je otvoreno izrazio svoje duboko divljenje Ilićevom izuzetnom opusu, ističući da njegove pesme uvek unose osvežavajući i željeni element u renomirani Zvezda Grand.

Zanimljivo je da Popović ostaje zbunjen u vezi sa osnovnim uzrokom Ilićevog dugotrajnog besa, ali ipak pokazuje izuzetnu otpornost birajući da se ne zadržava na tome, odlučujući da umesto toga svoju energiju usmeri na važnije stvari. Saša Popović je nedavno odbio poziv da bude kum na venčanju Žike Jakšića, otkrivši da nije mnogo razmišljao da li će ubuduće tražiti od Žike da mu bude kum. Saša se našalio da ne želi da rizikuje, osvrnuvši se na to da je Žiki poklonio svadbeni poklon za prethodni brak sa Dajanom, koji se na kraju završio razvodom.