Tijekom gostovanja na televiziji “Prva” Jelena Karleuša otvoreno je pričala o svom privatnom i poslovnom životu. Ne čudi da je, s obzirom na njenu reputaciju oštroumne osobe, izazvala veliku buru na društvenim mrežama kada je iznijela intimne detalje večere koju je imala s dugogodišnjim prijateljima Joksimovićima, inače bračnim parom.

  • Kada se pokrenula tema o njenim eksplicitnim fotografijama koje su se 2019. godine obišle ​​u novinama i na raznim online platformama, Jovana Joksimović i Željko potrudili su se da je utješe, a pjevačica je na sebi svojstven način podijelila svoje iskustvo. Imam u planu večerati sa Željkom i Jovanom Joksimović.

Oni uživaju u razgovorima, a tijekom naše rasprave otvorio sam se o svojim osobnim borbama, posebno se osvrnuvši na situaciju s objavljivanjem mojih privatnih fotografija, posebno onih na kojima su otkriveni intimni dijelovi mog tijela. Od njih sam dobio zaista lijep kompliment. Možda su me pokušavali utješiti, ne znajući što drugo reći, ali su rekli: “Ona je nevjerojatno lijepa.” Vidite, njezina je pojava privukla pozornost svih. Unatoč činjenici da nije konvencionalno privlačna, postoji određena ljepota u njoj.

  • Željko je ispričao da su svi njegovi prijatelji primijetili njenu ljepotu. Jovana je također spomenula da je i ona smatra lijepom. U najmanju ruku, ima nekih lijepih strana, a one su čak i moju nutrinu ocijenile lijepim – izjavila je Karleuša. Izjava Jelene Karleuše Tošić, poznate srpske pjevačice rođene 17. kolovoza 1978. godine, brzo se proširila društvenim mrežama i izazvala bujicu komentara iz različitih perspektiva.

Opisana kao “bizarna”, “najbolja minuta u povijesti televizije”, “samo je ona to mogla” i “hit”, utjecaj njezinih riječi je neosporan. Karleuša je stekla reputaciju svojim provokativnim umjetničkim nastojanjima i stalnim izmišljanjem, što joj je priskrbilo značajno priznanje i utjecaj. Nadalje, njezina otvorena mišljenja i povremene kontroverze stalno su privlačile značajnu medijsku pozornost.

  • Karleuša, koju magazin Fokus često naziva “madonom Balkana”, a magazin V uspoređuje s Lady Gagom, nosi titulu najpopularnije Srpkinje na društvenim mrežama. Uz impresivnih dva milijuna pratitelja samo na Instagramu, osvojila je široku publiku. Jelena Karleuša, rođena 17. kolovoza 1978. godine, porijeklom je iz Beograda, SFR Jugoslavija, a svoje formativne godine provela je u novobeogradskom naselju Fontana.

Njezina majka Divna Karleuša (25. siječnja 1958. – 3. ožujka 2019.) bila je voditeljica Radio Beograda, dok je njezin otac Dragan (1. siječnja 1947.) služio kao umirovljeni kapetan u srpskom ministarstvu. Unutarnje afere. Naime, vodio je istragu o zloglasnom kosovskom masakru 1999. godine i sudjelovao u operaciji Sablja 2003. godine. Jelena je završila zemunsku gimnaziju, a pohađala je i glazbenu školu, gdje je aktivno sudjelovala u zboru.

  • Zbog izazovnih ekonomskih okolnosti i inflacije koja vlada u zemlji, Jelena se suočila s preprekama u izdavanju svog albuma prvijenca. No, uz pomoć pjevačice Dragane Mirković, prebrodila je te prepreke i 1995. uspješno lansirala svoju prvu ploču “Ogledalce pod Diskos”. Ovo ostvarenje postiglo je značajan komercijalni uspjeh, s više od 100.000 prodanih primjeraka u Jugoslaviji. Nakon toga, Jelena je objavila još pet turbo-folk albuma. No, kako je njezina karijera napredovala, svjesno se trudila da je percipiraju prvenstveno kao umjetnicu zabavne glazbe.