Skandalozna ljubavna priča Džejn Lasi ostavlja bez teksta milione ljudi, ilustrujući da nas ponekad najbliži, nažalost, mogu izneveriti bez razmišljanja. Ideja o majci kao osobi koja podržava i pomaže u ostvarenju naših ciljeva u životu često je uobičajena, ali za Džejn je ta slika sasvim izbrisana.

Džejn je podelila svoju priču putem TikToka, privukavši pažnju više od 2,5 miliona ljudi. Pre 14 godina, Džejn se rastala od supruga i majke nakon što je rodila i suočila se sa zdravstvenim problemima.

Majka Džejn, koja je prvobitno živela s njom, preselila se u blizinu nakon izvesnog vremena. Uskoro je postalo očigledno da se njen suprug i majka često viđaju na poslu, koristeći porodični automobil za vožnju do posla. Džejn je primetila da njihova bliskost deluje sumnjivo i neprirodno pre nego što je rodila.

Nakon što se Džejn rastala od supruga, majka joj se uselila kako bi joj pomogla s novorođenčetom. Ubrzo je majka priznala Džejn da su ona i suprug imali aferu. Džejn je bila slomljena, a saznanje da se varala dok je novo rođeno dete bilo u istoj kući bilo je šokantno. Ipak, njena majka insistirala je da ne kaže suprugu da je saznala od nje. Džejn je pristala, misleći da je na taj način štiti od supruga.

Međutim, suprug je na kraju saznao za njihovu prevaru, što je izazvalo još veći šok kod Džejn. Tokom svađe s njim, shvatila je da su situaciju iskoristili i drugi članovi porodice. Njena majka priznala joj je aferu, ali nije bila spremna na izvinjenje. Umesto toga, zamolila je Džejn da napusti kuću sa svojim detetom, jer je nameravala da se useli sa svojim novim partnerom.

Ova tragedija je inspirisala Džejn da pokrene neprofitnu organizaciju koja gradi male domove za samohrane majke. Unatoč teškoćama koje je doživela, Džejn je uspela da pronađe snagu da svoje iskustvo pretvori u pozitivan doprinos zajednici.