Mnoštvo poznatih ličnosti juče uveče ulepšalo je događaj u prestonici, među kojima su Aleksandra Tomić, Nada Macanković, LJubivoje Ršumović, Vanja Ejdus, Borka Tomović, Gorčin Stojanović, Boško Jakovljević, Bajaga, Saša Lokner i još nekoliko drugih  istaknutih ličnosti.

 

 

 

 

U fokusu javnosti su prvenstveno bila dva glumačka para koji su zajedno pozirali. U društvu poznatog glumca Mime Karadžića bila je i njegova devojka Nataša Stanišić, koja je od njega mlađa 35 godina. Zrači od sreće, nasmijali su se kamerama uz Vojina Ćetkovića i Slobodu Mićalović. Jelenin sjaj odgovarao je onoj njenog voljenog, a njihov osmeh je odavao nebrigu za bilo kakve kritike. Vredi napomenuti da je Milutin Mima Karadžić od početka ove godine u vezi sa svojom 35 godina mlađom koleginicom Natašom Stanišić.

 

 

 

Prema prvom Kurirovom izvještaju, par je prikrio svoju romantičnu vezu i umjesto toga se predstavljao kao bliski prijatelji. Naša vešta kamera njih dvojicu je prvi put zajedno snimila na debiju “Laži” u Beogradskom dramskom pozorištu, nakon čega su viđeni na snimanju filma “Nikad nije kasno. Na Sarajevo Film Festivalu ove godine zajedno su šetali, ruku pod ruku, kao i prije. Glumac se suzdržao od bilo kakvih izjava o svom romantičnom životu, odlučivši da ćuti. Međutim, jednom prilikom je kratko pomenuo njihovu vezu. Zajedničko druženje je uvek prijatno iskustvo i uživam u druženju sa njom. Međutim, nisam siguran postoji li između nas nešto više od pukog drugarstva. Iako smatram da su takve stvari lične, reći ću da smo se divno proveli u Sarajevu. Ona je moja mlađa koleginica i uživamo u zajedničkim izlascima, ali ne želim da otkrivam dodatne detalje. Kako napominje Story Mima, isticanje naše razlike u godinama u medijima je nepotrebno i pretjerano.