Marija Šerifović podijelila je informaciju vezanu uz krštenje svog sina, otkrivši kako će svečanosti prisustvovati isključivo odabrano društvo bliskih prijatelja, članova obitelji i kumova, a odluka je da će Mario biti kršten u određenu vjeru, odnosno Dalibora Danilovića.Sam čin krštenja sina od strane Arije Šerifović, kao i konkretna crkva u kojoj se to dogodilo, nadaleko je poznat.

  • Pametna i provokativna svađa između pop zvijezde i njene majke Verice oko krštenja nasljednice uslijedila je prije ove odluke, a ujedno je zaokupila pažnju pjevačičinih vjernih obožavatelja i pratitelja na Instagramu. Svaka je osoba imala svoje jedinstveno stajalište o tome treba li Marija krstiti nasljednika kao bebu ili čekati da on sam donese svoj vjerski izbor u budućnosti.

Pjevačicu su u DM-u obasuli brojnim prijedlozima i pitanjima vezanim uz slučaj, pa je sve privela kraju konačnim odgovorom. Vrlo je vjerojatno da je odluka o krštenju sina Marije Šerifović donesena dosta unaprijed, dok je vesela objava poslužila kao šaljiva gesta prema Veričinoj majci.

  • Nestrpljiv sam da ga dam krstiti u bliskoj budućnosti, nadam se vrlo brzo. Važno mi je da naša obitelj, prijatelji i odabrani kumovi mogu biti prisutni i da je sve savršeno uređeno za ovu posebnu prigodu. Ovo su bile uvodne riječi popularne pjevačice koja se obratila publici na svom YouTube kanalu, iznijela svoja razmišljanja i obrazložila svoju odluku.

Sa nepunih 40 dana primio sam sakrament krštenja u kragujevačkoj crkvi, odgojen u načelima pravoslavlja. Osvrćući se na moje odrastanje, moja majka je jednom podijelila na Instagramu: “Krstili smo ga i sada je na njemu da otkrije svoj put i želje.” Snimka zaslona s YouTube videa bilježi ovaj osjećaj.

  • Ostavimo šale na stranu, svim srcem se slažem ne samo s ovim konkretnim pitanjem, nego s više stvari za koje sam čvrsto uvjeren da pojedincima koji nemaju čak ni osnovno znanje da se brinu o sebi ne bi trebalo dati privilegiju da glasaju ili donose odluke. Ipak, ostavimo tu raspravu za drugi put. Dalje, kćer Verice Šerifović zvat će se Marija, a vrlo je vjerojatno da će usvojiti mamin pristup u odgoju svoje voljene ljubimice.

Nepokolebljiva briga i prezaštitnička priroda prema nekome tko ima tako dubok utjecaj na vas, osiguravajući njihovu sigurnost do te mjere da niti jedan pramen kose nije oštećen, a sve je u skladu s njihovim željama. U budućnosti, kada moje dijete napuni dvije ili tri godine, priznajem da ću mu morati omogućiti da postane neovisnije. Suzdržat ću se od pretjeranog zaštitničkog ponašanja i umjesto toga ću ga poticati da istražuje i doživljava život. Osim toga, svjesno ću se potruditi riješiti njegove navike grickanja noktiju i zanoktica.

  • S obzirom na trenutno stanje u svijetu, ključno je uspostaviti ravnotežu između zaštite naših voljenih i dopuštanja im slobode za rast. Zaista je nevjerojatno razmišljati o tome što je pred svim ovim mladim pojedincima, ali moj bože, potencijal je golem. Marija Šerifović, rođena 1984. u Kragujevcu, potječe iz obitelji duboko ukorijenjene u svijetu glazbe. Njena majka Verica Šerifović talentirana je pjevačica, a otac Rajko Šerifović vrsni glazbenik.

Verica i Rajko su prije Marijinog rođenja zajedno nastupali u sastavu Žaoka, a vjenčali su se 1982. godine u Inđiji. Ipak, na kraju su se razdvojili. Rajko se ponovno oženio i dobio sina Danijela, koji se također bavio pjevanjem. Glazbena sklonost u Marijinoj obitelji očituje se ne samo kroz roditelje, već i kroz bake i djedove koji su uživali u pjevanju tradicionalnih narodnih pjesama.

  • S nepunih 12 godina Marija je debitirala na Festivalu “Djeca pjevaju hitove” osvojivši publiku pjesmom “I will always love you”. Njezina snažna interpretacija i nekonvencionalan izbor pjesama zaslužili su joj prvo mjesto i privukli pažnju mnogih. Godine 1998. Marija je sa svojom majkom Vericom surađivala na duetu pod nazivom “Moje bube”. Uz bavljenje glazbom, Marija je završila srednju i nižu glazbenu školu u Kragujevcu. Nakon mature, krenula je na novi put upisavši studij menadžmenta u Beogradu.