Marija Šerifović, poznata pevačica, dobila je sina početkom decembra prošle godine, ali nije mnogo govorila o svom majčinstvu u medijima. Ipak, povremeno je delila slike i video zapise iz svog doma, pa smo mogli da vidimo kako uživa sa malim Mariom.

  • U nedavnom vlogu, Marija je podelila trenutke iz svog doma dok su ona i njena majka Verica pripremale hranu. Tokom kuvanja, razgovarali su o Marijinom novom majčinstvu, a Marija je otkrila da je njena majka, kao baka, ponekad sklona da pređe granice.

“Baka je dobra, ali zna da pređe svoje granice, granice koje se zovu baka. Još joj ništa ne zameram, ali za ovih šest meseci imali smo jedan duel,” rekla je Marija.

Njena majka Verica dodala je da je želja za potomstvom bila velika i da je porodica s velikim uzbuđenjem dočekala dolazak malenog Marija. “Marija je toliko srećna, presrećna,” rekla je Verica. Takođe, dodala je da jedva čeka da Mario malo poraste kako bi mogla da mu pravi tradicionalna jela, kao što je hleb sa pasuljem, što je nasmejalo Mariju i njene pratioce.

Marija je opisala svog sina kao “beskrajno nasmejanu bebu” s karakterom koji joj se dopada. Istakla je da je sin već pokazao sopstveni mikro karakter, što je čini veoma srećnom. Kada se oseti umornom ili pomisli da nešto ne može da postigne, pogled sina i njegov osmeh je podsećaju na sreću majčinstva.

Marija se osmehuje dok opisuje kako su svi u kući posvećeni brizi o Mariu i kako je on izvor radosti i ljubavi u njihovom domu.

BONUS TEKST

Marija Šerifović je jedna od najpoznatijih i najcenjenijih pevačica na Balkanu. Rođena je 14. novembra 1984. godine u Kragujevcu, Srbiji. Njena porodica je povezana s muzikom, budući da je njena majka Verica Šerifović takođe pevačica. Marija je pokazala talenat za muziku od malih nogu, što je ohrabrilo njenu porodicu da podrži njenu karijeru.Marija je počela da pokazuje talenat za pevanje već u ranom detinjstvu, a prvu javnu nastup je imala kada je imala samo 12 godina. Njeno izuzetno pevačko umeće brzo je privuklo pažnju javnosti, i ona je nastavila da gradi svoju karijeru.

Marija je postala poznata kada je pobedila na takmičenju “Beovizija” 2007. godine, što joj je omogućilo da predstavlja Srbiju na Pesmi Evrovizije. Njena pesma “Molitva” osvojila je prvo mesto, donoseći Srbiji prvu pobedu na tom takmičenju. Ova pobeda učinila ju je međunarodnom zvezdom i otvorila vrata za mnoge prilike u muzičkoj industriji.

Tokom svoje karijere, Marija je objavila brojne albume i singlove koji su postigli veliki uspeh. Neki od njenih najpoznatijih hitova uključuju pesme “Bol do ludila,” “Gorka čokolada” i “Nisi normalna.” Njen jedinstveni glas i emotivne interpretacije učinili su je omiljenom među fanovima širom sveta.

Pored svoje muzičke karijere, Marija se pojavila u nekoliko televizijskih emisija, uključujući takmičenja poput “Zvezde Granda” gde je bila mentor mnogim mladim pevačima. Takođe je učestvovala u raznim humanitarnim akcijama i koristila svoju popularnost kako bi podržala važne društvene i kulturne inicijative.

Marija Šerifović je poznata po svojoj autentičnosti i iskrenosti u svom radu i javnim nastupima. Njen talenat i posvećenost muzici osigurali su joj mesto među najcenjenijim umetnicima u regionu. I dalje nastavlja da stvara muziku i inspiriše mlade talente, ostajući relevantna figura u muzičkom svetu.