Ceca Ražnatović, poznata i uticajna ličnost u oblasti narodne muzike, često ističe dubok osećaj ponosa koji poseduje kada govori o nepokolebljivoj podršci koju je dobijala od svojih roditelja tokom svoje slavne karijere. Ona ih dosljedno spominje kao pokretačku snagu svojih izuzetnih dostignuća. Uprkos tome što preferiraju privatni i povučeni život daleko od znatiželjnih očiju javnosti, Slobodan i Mira, koji su se bavili bravarom, dućandžijom i seoskim učiteljem, nastavljaju da zaokupljaju pažnju regionalnih medija, služeći kao intrigantan i fascinantan predmet diskusije.

 

Iako su boravili daleko od užurbanog centra grada, roditelji proslavljenog balkanskog pevača nikada nisu propustili značajniji porodični događaj, čime su dokazali svoju nepokolebljivu posvećenost. Topao prijem gostiju u Cecinoj raskošnoj rezidenciji na Dedinju svedočio je o njihovom gostoprimstvu. Ceca, poznata po svojoj sklonosti da intimne trenutke deli na raznim društvenim mrežama, povremeno je oduševljavala svoje pratioce prelepim snimcima svoje majke, gospođe Mire.

 

Intriga je okruživala izgled gospođe Mire koji je naizgled prkosio godinama i zaokupio pažnju mnogih. Uspeh i uticaj “srpske majke” u njenom sadašnjem obliku ne bi bio moguć bez ogromnog doprinosa i uticaja njene majke, Mire Veličković. Vrijedi napomenuti da je Cecina majka svoj profesionalni život posvetila školovanju učenika u ruralnom okruženju. Nakon nečega što je izgledalo kao vječnost, šira javnost konačno je dobila priliku da vidi Mirino prisustvo na ceremoniji vjenčanja njenog dragog unuka Veljka.

 

Lice joj je blistalo od neizmjernog ponosa jer nije mogla a da ne odiše svojom preplavljenom radošću, željno iščekujući predstojeći dolazak svog dugo očekivanog praunuka. Da bi dodatno pojačala svoje oduševljenje, Bogdana Ražnatović je dodala blaženstvo poklonivši Miri svoje dvoje obožavanih naslednika, čime je učvrstila njihovo mesto u cenjenoj lozi Ražnatovića.