Drugi zet Bogdane Ražnatović tema je o kojoj njena majka ima jasno i jasno mišljenje. Javnost je postala upoznata s obitelji Rodić zbog ljubavne veze i kasnijeg braka Bogdane Rodić i Veljka Ražnatovića, kao i veze Bojane i Mirka Šijana, sina Goce Božinovske.

  • Otkriveno je da je obitelj Rodić, porijeklom iz Titela, imućni domaćini koji su se bavili poljoprivredom i posjedovali farmu pilića. Mediji su se posebno zainteresirali za majku Bogdane Ražnatović, Bojanu i Natašu, koje su otvoreno izrazile ponos svojim uspješnim potomkom. Osim toga, u javnosti vlada znatiželja oko toga što je Danijela Rodić prihvatila svoje slavne zetove. Sin Goce Božinovske godinama je bio etiketiran kao nestašno dijete i često se suočavao s negativnim prikazima u medijima.

Ipak, kao i svaka požrtvovana majka, Goca se uvijek zauzimala za svog sina, gorljivo tvrdeći da je on izuzetan mladić koji se često nađe u problemima zbog okolnosti na koje ne može utjecati. Osim toga, čini se da je Mirko bez problema izvukao oduševljenje svoje punice koja o njemu govori s velikim poštovanjem. Majka Bogdane Ražnatović i Bojane Šijan uporno je izražavala divljenje prema svom zetu Veljku.

  • Mirko se u posljednje vrijeme pokazao kao izuzetan domaćin, pokazujući svoju snažnu radnu etiku i osvajajući srca svoje tazbine. Naime, on već duže vrijeme pomaže Bojaninoj obitelji u proizvodnji i prodaji piletine. No, napravio je korak dalje pa je u suradnji s Bojanom otvorio štand na Bajlonijevoj tržnici, gdje oboje marljivo rade kako bi uzdržavali svoju obitelj. Mirko je izrazio podršku pravednoj radnoj praksi i istaknuo spremnost pomoći svojoj obitelji. No, pojasnio je da formalno nije zaposlen u tvrtki svoje supruge i njezinih roditelja.

Zaista je nevjerojatno koliko su moj svekar i svekrva nevjerojatno marljivi i predani. Iskreno mogu reći da nikad prije nisam susreo pojedince poput njih. S lakoćom se nose sa svim izazovima, a ja sam uvijek tu da im pomognem oko svega što im zatreba. Sin Goce Božinovske priznaje nepokolebljivu podršku i pomoć koju prima od svoje majke u brizi za njihovu djecu.

  • Unatoč tome što je dio jedne od najuglednijih srpskih obitelji, Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića, na prvom je mjestu čuvanje svoje privatnosti od medija. Bogana, stanovnik Titela, potječe, kako je poznato, iz obitelji uzgajivača i prodavača pilića. Provevši godine pomažući ocu na štandu na tržnici, Bogdana je stekla dragocjeno iskustvo prije nego što je prešla na uredski posao. Vrijedi napomenuti da odluka njezinih roditelja da je zaposle nije bila samo zbog njezinih rodbinskih veza, već i zato što je Bogdana uspješno završila studij na Višoj poslovnoj školi, smjer računovodstvo i financije.

Naprotiv, njezina su braća i sestre stekli visoko obrazovanje. Bojana je diplomirala na Pravnom fakultetu, dok je Nataša specijalizirala medijski menadžment. Vrijedi napomenuti da se Veljko, iako je isprva završio privatni fakultet u Banjoj Luci, već nekoliko godina posvetio boksačkom sportu. Bez sumnje, Mirko je jako cijenio svog svekra i punicu. Ispunjeni su radošću kad vide da su njihove kćeri nakon udaje ostale nepromijenjene i da su i dalje posvećene obiteljskom poslu. U međuvremenu, zetovi su daleko nadmašili sva očekivanja koja su im postavljena.