Zdravko Čolić, poznata balkanska ličnost, nedavno je u intimnom druženju sa porodicom proslavio svoj 72. rođendan. Tokom proslave, njegova najstarija kćerka Una iskoristila je priliku da sa svojim pratiocima podijeli uvid u atmosferu njihovog doma. Ona je telefonom snimila snimak na kome je sa svojom mlađom sestrom Larom i majkom Aleksandrom iznenadila muzičara.

 

 

 

Osim uobičajene rođendanske hrane i pića, vrhunac proslave bila je Čolina kuhinja koja je bila izložena. Konak Zdravka Čolića krasi skup nameštaj, retkost i među stogodišnjim beogradskim porodicama. Osnovna shema boja njegove kuće je mahagonij i tamno smeđa, a uredni zidovi ukrašeni su vrijednim umjetničkim djelima. Una je ranije dijelila snimke porodičnog prebivališta, a ovo nije prvi slučaj. Uz njenu pomoć, publika je dobila kratak pogled na lični životni prostor Zdravka Čolića, uključujući ulaz i spavaće sobe. Međutim, prostor za ručavanje i kuhinja tek treba da budu otkriveni putem fotografija i stavljeni na raspolaganje medijima. Kamera snima široki pogled na terasu koja vodi do raskošnog dvorišta, okićenog bujnim biljem u kojem porodica provodi većinu svog vremena.

 

 

 

 

Nije iznenađujuće da Čolino prebivalište nije ništa drugo do luksuzno, sa svojim skladnim uređenjem i prijatnom atmosferom. Na kraju krajeva, njegovo životno djelo je posvećeno muzičkoj umjetnosti, a blagosloven je i sa dvoje voljenih osoba, iako neki vjeruju da je kasnije u životu postao otac. Una je na svom Instagram nalogu dobila brojne komplimente za ukrase. Pored toga, mnogi su njenom ocu čestitali rođendan i čestitali mu ovu posebnu priliku. Iako je Čola proslavio svoj 72. rođendan , on i dalje redovno nastupa .