Ćerka Lepog Miće je uspešna i obrazovana lepotica, a o njoj se nikada nije pisalo u medijima.Miroslav Pržulj, poznat kao Lepi Mića, dugogodišnji učesnik rijaliti programa Zadruga, retko govori o svom privatnom životu. Iako često ističe da je porodica i supruga Snežana važan deo njegovog života, retko ih ističe u javnosti. Mića je odlučio da strogo razdvoji svoj privatni i poslovni život, te da ne želi da izlaže svoje bližnje javnom svetlu.LEPA, PAMETNA I USPEŠNA! Ovo je naslednica Lepog Miće: Doktor je nauka i radi OZBILJAN posao, a evo kako IZGLEDA!

Mića ima ćerku Saru, koja je završila doktorske studije. Sara je diplomirala na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, nastavila svoje obrazovanje doktorskim studijama u Holandiji, i trenutno radi u kompaniji Google. Iako se ne eksponira u javnosti, Sara Pržulj je postigla značajan akademski uspeh.

Iako Mića retko deli detalje o svom privatnom životu, jednom prilikom je otkrio da su prolazili kroz teške trenutke dok je Sara bila mala. Ipak, trudili su se da joj obezbede stabilno detinjstvo i obrazovanje bez osećaja teškoća koje su prolazili.Lepi Mića

  • Moja misija je završena. Druga je stvar što imam 30 godina… Moje dete je završilo školovanje, živi od svog rada. Ona je magistar, doktor inženjer, ima svoj put. Ne moram više da se borim da završi školu, ne brinem o tome. Čekam samo godine da dobijem penziju. Planiram otvoriti nešto kada budem u penziji, nemam problema s tim. To je razlika između mene i drugih. Prošao sam kroz teške trenutke devedesetih, a oni tada nisu ni bili rođeni. Uspeo sam da očuvam sve, odgojio dete, izdržao, obrazovao. Sada uživam u miru i ne razmišljam o tome šta moja supruga Snežana ima da jede. Sada imam luksuz razmišljanja o tome da li je Sara u hotelu A ili B kategorije. Ali imao sam problem kako da je izškolujem, kako da ne primeti nevolje, da izraste neopterećena. Bez obzira na to da li smo imali ili nemali, ona to nije znala, i nije primetila nikakve poteškoće – delio je Mića svoje misli o roditeljstvu i porodičnom životu u jednom od rijaliti intervjua.