S nedavnim porastom inflacije, sve više pojedinaca odlučuje se na kupnju odjeće u trgovinama rabljenom robom. Iako je moguće naići na komade visoke kvalitete, neki pojedinci mogu imati rezerve prema nošenju odjeće koja je već bila u posjedu. Kao rezultat toga, video na platformi društvenih medija “TikTok” stekao je popularnost. U videu je djevojka otkrila neočekivanu poruku unutar jakne koju je kupila, što ju je potaknulo da to otkriće podijeli s drugim korisnicima putem raznih videa.

Nakon kupovine u trgovini rabljenom robom, žena se odlučila pohvaliti svojim novonabavljenim odjevnim predmetima svojim susjedima. Međutim, nitko nije očekivao da će ih otkriće koje je pronašla u jednom od svojih džepova potpuno ostaviti bez riječi. Susjeda je otišla u trgovinu rabljenom robom i kupila kaput i jaknu. Kasnije je posjetila naš dom kako bi se pohvalila svojim novootkrivenim smislom za modu. No, ruka joj je tijekom samočestitanja u džepu našla ceduljicu. Otvorila je poruku i pročitala riječi “zakopajte me u ovom sakou”, napisala je korisnica Tiktoka koja se na platformi zove Jelena.

Prema opisu videa, jakna je sadržavala tajnu poruku koja je pojedincu otkrivena prije snimanja. Zbog toga su se borili obuzdati smijeh tijekom značajnog dijela videa, što je zabavilo mnoge gledatelje. Među komentarima ispod ovog sadržaja nalaze se opaske poput “Otkrio sam 50 eura” i “Draga moja, moja svekrva je naišla na 100 čeških kruna, istina je, bila je ljubazna da s nama podijeli svoj pronalazak.

Prema pisanju Kurira, izrečena je još jedna primjedba koja sugerira šaljivu namjeru prema kupcima. U priopćenju stoji: “Netko se htio našaliti s klijentelom. Čvrsto se preporučuje da pojedinci pažljivo pregledaju artikle prije kupnje. Ako to ne učinite, moglo bi doći do situacije u kojoj će korištena haljina koštati dvostruko više od potpuno nove pronađene u prodavaču s popustom.