Svetlana Ceca Ražnatović, rođena u Žitorađi blizu Prokuplja, gde je provela svoje detinjstvo sa sestrom Lidijom i roditeljima, ocem Slobodanom i majkom Mirom. Nedavno su članovi tima emisije “Paparaco Lov” zabeležili prizore iz njenog doma, istražujući kako izgleda porodična kuća poznate pevačice, kao i mišljenja komšija o njoj. Lokalni stanovnici otkrivaju da Lidija, Cecina sestra, često posećuje Žitorađu, iako pamtimo da je Cecina školska karijera, zbog posvećenosti muzičkom putu, bila izuzetna, završena vanredno.

Cecina rezidencija u Žitorađi sada zrači lepotom, zahvaljujući prisustvu obe ćerke koje žive živote iz bajke. “Bila je odličan đak i volela je da peva”, deli jedna od komšinica svoja sećanja.Njeni roditelji borave u impozantnoj vili koja se sastoji uglavnom od staklenih kupola, oko koje je izgrađen visok betonski zid.

Dodatno, vredno je pomenuti da se Ceca i njena porodica uživaju u luksuzu i privatnosti u Aja Napi, gde će se u slučaju ratne opasnosti njihova raskošna vila pretvoriti u sklonište! Ova činjenica je zabeležena i na tabli na ogradi kuće.

“Na svakoj kući na Kipru stoje table kao obaveštenja gde građani u slučaju opasnosti ili napada mogu da se sklone. Pored toga, postoji značajan broj bunkera, skloništa i privatnih vila izgrađenih od čvrstih materijala, sa podrumskim prostorima predviđenim za spasavanje građana. Na ogradi kuće popularne pevačice takođe možete primetiti jedno takvo obaveštenje”, priča sugrađanin koji dugi niz godina živi i radi na Kipru.Pored toga, istakao je da postoji veliki broj bunkera, skloništa i privatnih vila građenih od čvrstih materijala koje imaju podrume predviđene za spasavanje građana. Ova informacija dodaje ozbiljnost i značaj mere koja se preduzima u cilju zaštite građana.