Moldavska manekenka Ksenija Deli stekla je prepoznavanje javnosti kroz svoje učešće u spotu za pesmu “What Do You Mean” izvođača Džastina Bibera. Ipak, njen život privukao je znatnu pažnju medija i javnosti nakon udaje za egipatskog biznismena Osama Fati Rabaga Al Šarifa, koji je stariji od nje čak 36 godina. Par je često meta negativnih kritika, posebno zbog značajne razlike u godinama, a činjenica da je Al Šarif milijarder samo pojačava kontroverze.KSENIJA SE UDALA ZA 36 GODINA STARIJEG EGIPĆANINA I RODILA MU ĆERKU: Nije ni slutila šta će je snaći, a evo šta dodatno PALI VATRU

Iako Ksenija ima 32 godine, njen suprug ima 68. Unatoč velikoj razlici u godinama, par nije odustao od osnivanja porodice, a Ksenija je Al Šarifu podarila devojčicu. Par je već nekoliko godina u braku, ali su često izloženi negativnim komentarima koji sugerišu da je veza isključivo motivisana materijalnim razlozima.

Ksenija redovno deli intimne trenutke sa suprugom na svom Instagram profilu, ali dok jedni vide zaljubljeni par, drugi negoduju zbog velike razlike u godinama, izražavajući sumnje u iskrenost njihove veze. Kritičari tvrde da Ksenija igra ulogu zaljubljene žene kako bi uživala u suprugovom bogatstvu. Njihovi komentari često nailaze na njene objave, izazivajući kontroverze.

Ksenija, inače ljubiteljka luksuza, uživa u privilegijama braka s bogatim biznismenom, pa često putuju na luksuzna odredišta. Njena strast prema skupocenim torbama i odeći privukla je pažnju na Instagramu, gde je postala prava zvezda sa preko 700 hiljada pratilaca.

Iako su se Ksenija i Al Šarif venčali 2016. godine uz bajkovitu svadbenu proslavu vrednu milion evra na Santoriniju, oko 150 gostiju svedočilo je njihovom početku zajedničkog života. Ipak, ovaj spoj ljubavi i bogatstva izazvao je niz kontroverznih komentara i negativnih reakcija, stavljajući njihovu vezu pod lupu javnosti.