Bračna zajednica Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića smatra se jednim od najskladnijih odnosa u javnoj sferi njihove zemlje. Iskreno, Šaban je otkrio zapanjujuću istinu da je njegov voljeni zet zaista obećao svoje srce i lojalnost drugoj ženi prije nego što je krenuo na ovo čudesno putovanje sa Ildom.

Nisam siguran u razloge njegove odluke da stupi u brak, ali znam da je njegova bivša supruga američke nacionalnosti. Uprkos svojoj zajednici, nisu začeli potomstvo i na kraju su raskinuli svoje bračne veze. Iako nemam opsežno znanje o njihovim ličnim istorijama, mogu sa sigurnošću da tvrdim da je on marljiv pojedinac koji je postigao uspeh u životu kao rezultat svog marljivog truda. Kada je bio pod pritiskom o motivima koji su pokretali inauguralni brak njegovog zeta, izložio je ideju da oni koji se marljivo trude bivaju propisno nagrađeni, dok oni koji izbegavaju svoje obaveze ostaju bez ikakvih obaveza. Istakao je izuzetan značaj marljivog rada, posebno u svjetlu pitanja u vezi sa sindikatom njegovog zeta za pribavljanje pravne dokumentacije.

Kako kaže Ilda, romantična veza između nje i Bojana počela je kada se vratio iz Amerike, a nastavila se sve do danas. Nakon što godinama nismo imali nikakvu komunikaciju, i Bojan i ja smo bili iznenađeni kada smo se ponovo sreli. Međutim, kada smo seli da popijemo kafu, osećalo se kao da smo stari prijatelji. Tada sam mislila da će to biti nemoguće jer nisam očekivala niti se pripremala za tako duboku vezu sa čovjekom za kojeg sam mislila da poznajem, ali u stvarnosti nisam.

Za mene je to bila jedinstvena situacija, a vjerujem i za njega. Ipak, brzo smo shvatili da je to trenutak koji smo čekali i da su naši instinkti ispravni. Sa sigurnošću ga smatram svojom srodnom dušom.