U dužem vremenskom periodu veliki broj medijskih izvora je nemilosrdno pokušavao da uđe u rezidenciju Ane Ivanović u Beogradu, ali su se njihovi napori donedavno pokazali bezuspešnim. Talentovana i zanosna teniserka se svjesno trudila da svoj lični život zaštiti od nametljivih pogleda šire javnosti. Na ovaj izbor uticala je i njena sopstvena čežnja za privatnošću i snažna odbojnost njenih roditelja prema senzacionalističkom novinarstvu.

Uprkos svetskom priznanju njihove ćerke, Dragana i Miroslav Ivanović više vole da žive jednostavno i povučeno. Nisu impresionirani uspjesima svoje kćeri, jer smatraju da je njen uspjeh donio negativne posljedice povezane sa slavom. Shodno tome, namjerno se distanciraju od svjetla reflektora. Motivi iza njihove odluke da javnosti daju pristup svojim ličnim životima ostaju misterija. Začudo, novinarka Mira Adanja Polak srdačno je primljena u njihovo domaćinstvo.

Međutim, Ivanovići su zatečeni kada je otkrila da se njen razgovor sa Anom odvijao u okviru njihovog doma. Ovo otkriće je bilo potpuno neočekivano. Na osnovu sažetog iskaza može se zaključiti da rezidenciju Ane Ivanović u Beogradu krasi savremeni nameštaj i da se odlikuje prostranim i dobro osvetljenim enterijerom. U dnevnom boravku pretežno je izložen namještaj u svijetlim nijansama, pri čemu su u centru pažnje dvije netaknute bijele trosjede koje su lijepo upotpunjene pravokutnim stolićem za kavu u istoj elegantnoj nijansi.

Anin životni prostor karakterišu prozori sa obe strane, ukrašeni belim zavesama i bež paravanima, stvarajući atmosferu koja je umirujuća i prijatna. Tokom svoje uspešne karijere, uspešna bivša teniserka je dosledno isticala nepokolebljivu podršku koju je dobijala od svojih voljenih roditelja u svojoj nemilosrdnoj potrazi za svojim snovima. vi mogu da se okupe, iako su ove prilike retke zbog dužeg odsustva bivšeg sportiste iz Srbije.