Nikolina Pišek je stekla reputaciju jedne od najzanimljivijih voditeljki na našim prostorima. Njeno ime postalo je poznato kada je njen suprug Vidoje tragično preminuo dok je bio u društvu druge žene. Uprkos svojim pedesetim godinama, Nikolina uspeva da održi mladalački izgled koji može parirati nekom od dvadesetak godina.

Njena besprijekorna građa mnogima je bila izvor zavisti, ali važno je napomenuti da to nije postignuto bez truda i predanosti. Nikolini često prilaze žene koje traže njenu pomoć, jer su zaintrigirane njenim fizičkim izgledom. Nedavno je odlučila da sa ovim ženama podeli svoju rutinu vežbanja i tajnu iza svoje besprekorne građe.

Važno je napomenuti da se Nikolina već nekoliko godina marljivo pridržava ovog režima, ali su joj protekle dvije godine bile veće izazove zbog neočekivanih okolnosti koje su poremetile njenu uobičajenu rutinu. U početku, u periodu od šest mjeseci, nije bila u stanju održavati svoju rutinu zbog emocionalnih previranja koje je doživljavala. Međutim, od tada je uspjela da se vrati na pravi put i nastavi svoj uobičajeni režim vježbanja. Na pitanje o njenim pušačkim navikama, jedan od njenih vernih obožavatelja je obavešten da Nikolina ne puši. Ipak, priznaje da se povremeno prepušta užitku dobre muzike i društvu ležernih žena.

Nikolinine prehrambene navike mogu se opisati kao neredovne, jer često preskače doručak i konzumira minimalne količine hrane tokom perioda zauzetosti. U nastojanju da održi zdravu ravnotežu, ona odlučuje izbjeći prekomjernu konzumaciju i odlučuje se za obroke bogate proteinima suzdržavajući se od mesa. Kada joj se obratila njena pratnja za savet o mršavljenju pre važnog događaja, Nikolina je rado saslušala i podelila svoje uvide.