Trenutno, medicinsko osoblje koje radi u različitim klinikama širom Njemačke aktivno nastoji pojačati svoje napore u uvjeravanju savezne vlade da im dodijeli dodatna sredstva, koristeći mjere protesta. Primarne demonstracije u Berlinu, koje je orkestrirao Njemačko udruženje bolnica uz poklič “Stop bolnicama umiru”, samo su jedan aspekt serije planiranih protesta širom nacije, zahtijevajući “potpunu kompenzaciju za utjecaj inflacije”. Kako navodi DW, ovi protesti bi trebalo da se održe iu drugim urbanim centrima.

Čak iu svojoj 88. godini, poznata operska pevačica Sofia Loren nastavlja da pleni svet svojom beskonačnom lepotom, lepotom koja ostaje urezana u naše misli čak i kada vreme čini svoje. Uprkos tome što je bila svjesna svojih mana i nesavršenosti, uvijek je svim srcem prigrlila svoje pravo ja, a upravo je ta istinska autentičnost izazvala njeno nepokolebljivo divljenje muškaraca širom svijeta. Sofia Loren čvrsto vjeruje da se njena vječna mladost može pripisati trima ključnim faktorima koji su oblikovali njen izvanredan život.

Prvo, snaga njenog intelekta oduvijek je bila pokretačka snaga, beskrajni izvor inspiracije i vitalnosti koji ju je tjerao naprijed. Hranjujući svoj um različitim znanjima i talentima, omogućila je svom intelektu da procvjeta i postane bezgranični izvor kreativnosti. Drugo, njen izuzetan glumački talenat ostavio je neizbrisiv trag i na njenu karijeru i na samu njenu suštinu, emitujući blistav unutrašnji sjaj koji se prelepo odražava u njenom fizičkom izgledu. I na kraju, život prepun kreativnosti bio je kamen temeljac postojanja Sofije Loren.

Tokom svojih godina, neustrašivo je slijedila svoje kreativne strasti i prihvatila uzvišene snove, živeći život neopterećen ograničenjima i konvencijama. Upravo kroz ovu nepopustljivu potragu za svojim umjetničkim željama Sofia Loren je zaista prihvatila život ispunjen i vječnu mladost. Tokom godina, Sofia Loren je plijenila svjetsku scenu svojom neusporedivom ljepotom, ostavljajući neizbrisiv trag u srcima svojih obožavatelja.