Pop diva Jelena Karleuša, poznata po svojoj provokativnoj prirodi i sklonosti šokiranju publike, još jednom je izazvala buru na društvenim mrežama. Ovog puta, Karleuša je nadmašila samu sebe snimkom na kojem je potpuno naga, pozirajući ispred ogledala dok se zavodljivo uvija kukovima. Svojim rukama je prekrila grudi, dok je glavu diskretno izbacila iz kadra. Ovaj senzualni snimak dodatno je naglasila pesmom “Benga”, što je izazvalo potpuni haos među njenim fanovima.

Prethodno, Jelena je šokirala svoje pratioce sličnim provokativnim izdanjem kada je objavila snimak iz bazena. U večernjim satima, pozirala je u bazenu svoje luksuzne vile, gotovo potpuno naga. Dok je bila okrenuta leđima, mnogi su pomislili da je Karleuša potpuno gola. Međutim, na sebi je imala samo tanke lance koji su jedva prekrivali grudi i minijaturni donji deo bikinija.

Ovi snimci dolaze u trenutku kada mediji već danima bruje o incidentu u vili porodice Tošić na Dedinju. Jelena Karleuša je prijavila policiji svog supruga Duška Tošića za fizički napad na nju i njenog prijatelja. Tošić je prošao alkotest koji je pokazao 0,87 promila alkohola u krvi, zbog čega su mu izrečene mere privremenog udaljenja iz stana i zabrane kontaktiranja i prilaska pevačici.

Uprkos ovoj turbulentnoj situaciji, Jelena je nedavno iznenadila mnoge kada je na svom TikTok nalogu podelila stare snimke iz vremena kada je njena ljubav sa Duškom bila na vrhuncu. Ovi nostalgični video zapisi prate emotivne reči pesme njene bliske prijateljice Milice Pavlović, čiji stihovi govore o praštanju i ljubavi: “Praštaj sve moje mane i ne otvaraj rane, ako nekome nisam odolela. Dragi, telo je slabo, kažem srcu ‘barabo’, ali samo sam tebe volela…”

Ova emocionalna objava podstakla je spekulacije među fanovima i medijima o pravoj prirodi njenog odnosa sa Duškom Tošićem, iako njihova trenutna situacija ostaje neizvesna. Karleuša, poznata po svojoj hrabrosti i otvorenosti, i dalje koristi društvene mreže kao platformu za izražavanje svojih osećanja i održavanje veze sa svojim vernim pratiocima.

Nema sumnje da će Jelena Karleuša nastaviti da intrigira javnost svojim kontroverznim potezima i iskrenim prizorima iz svog privatnog života, što njene obožavaoce drži u stalnom iščekivanju.

BONUS TEKST

Jelena Karleuša, rođena 17. avgusta 1978. godine u Beogradu, jedna je od najpoznatijih i najkontroverznijih ličnosti na Balkanu. Svoju muzičku karijeru započela je u ranoj mladosti, a tokom godina postala je prepoznatljiva po svom jedinstvenom stilu, provokativnim nastupima i smelosti da se izrazi bez zadrške.

Jelena je odrasla u porodici poznatog kriminalističkog inspektora Dragiše Karleuše i radijske voditeljke Divne Karleuše. Njena ljubav prema muzici i sceni bila je očigledna od ranog detinjstva. Prvi javni nastup imala je sa svega 16 godina, a ubrzo je postala popularna zahvaljujući svom prvom albumu “Ogledalce” izdatom 1995. godine. Pesme s ovog albuma odmah su postale hitovi, čime je započela njen uspon ka zvezdama.

Jelena Karleuša je poznata po svom provokativnom stilu oblačenja i nastupa, što je često izazivalo pažnju medija. Njeni nastupi su često uključivali ekstravagantne kostime, smelije koreografije i otvorene tekstove, što ju je učinilo ikonom stila, ali i predmetom kritika. Njena otvorenost i direktnost u izražavanju mišljenja, bilo o društvenim, političkim ili ličnim temama, dodatno su doprinele njenoj popularnosti, ali i kontroverzama.

Jelena Karleuša je bez sumnje jedna od najvažnijih figura u savremenoj balkanskoj muzičkoj sceni. Njena sposobnost da izazove pažnju i ostane relevantna uprkos promenama u muzičkoj industriji i društvu, čini je jedinstvenom. Sa svojom smelošću, talentom i harizmom, Jelena nastavlja da inspiriše mnoge, dok se neprestano bori za ono u šta veruje.