Marija Šerifović, omiljena pevačica Srbije, poznata je po svojoj iskrenoj prirodi i neustrašivosti u izražavanju mišljenja. Njena otvorenost često ju je činila metom medijske pažnje, a dok su je neki kritikovali da je prestroga, na nju su njihove presude uticale. Marija je oduvijek davala prednost brutalnoj iskrenosti nad životom u laži, vrijednosti koja je proizašla iz njenog vlastitog odgoja. Tek kasnije u životu otkrila je da ima polubrata po imenu Daniel, što je otkrila njena baka. Naravno, Marija je bila zatečena ovim otkrićem, kao i bilo ko drugi. Međutim, ona je odmah prihvatila Daniela kao svoju krv i meso, preuzimajući ulogu starije sestre koja joj daje podršku.

 

U tom trenutku, kada sam preuzela ulogu starije sestre, preuzela sam i odgovornost da budem njegov staratelj. Svako ko sa mnom dijeli genetsku vezu automatski dobija moju nepokolebljivu podršku, nepokolebljivu snagu i puni obim mojih zaštitnih sposobnosti, kako je i sama Šerifović istakla.

 

Danijelo Pavlović je srpskoj publici predstavljen kroz muzičko takmičenje, gde je vezu sa sestrom Marijom namerno držao u tajnosti. Za razliku od svoje sestre, Danijelo nije težio da krene njenim stopama i da gradi karijeru na osnovu njihove porodične veze. Umjesto toga, nastojao je uspostaviti svoj jedinstveni identitet i ostati upamćen samo po imenu i prezimenu.

 

Dok Danijelova profesija leži u sviranju klavira, on je svoju strast prema pjevanju ostvario i školovanjem u školi pjevanja. U popularnoj televizijskoj emisiji “Operacija trijumf” prvi put je stao u centar pažnje, predstavivši se javnosti i pokazao svoj izuzetan talenat. Od tada, Danijelo se pojavljivao u raznim reality showovima, dodatno učvrstivši svoje prisustvo u industriji zabave.