Priča o ljubavi između Ruperta Frenda i Ejmi Malins jedna je odonih priča koja bi se lako mogla naći na velikom platnu Holivuda, jer ova romansa ne samo da oduševljava svojom stvarnošću, već i svojom dubokom emotivnom vezom.

 

 

 

 

U svetu gde se često naglašava vizuelna privlačnost, Rupert je svojom ljubavlju prema Ejmi pokazao da izgled nije presudan faktor kada srce istinski zavoli. Ova priča nas podseća da ljubav ne poznaje prepreke, čak ni one koje mnogi smatraju nepremostivim nedostacima.

  • Ejmi Malins je žena od izuzetne lepote i harizme, iako je rođena bez fibule, kosti potkolenice, što je rezultiralo amputacijom oba stopala još dok je bila beba. Lekari su pesimistično predvideli da nikada neće hodati, ali Ejmi je odlučno dokazala suprotno. Njena volja i upornost omogućile su joj ne samo da prohoda, već i da postane uspešan sportista.

 

 

 

 

 

Nakon sportske karijere, Ejmi je započela novu avanturu kao manekenka, očaravajuć modnog dizajnera Aleksandera Mekvina svojom jedinstvenošću. Njena hrabrost i samopouzdanje doveli su je na modne piste širom sveta, a posebno je ostala upamćena po svom izlasku na reviju modnog brenda Givenchy noseći drvene proteze koje su bile prilagođene njenim potrebama.

Ali to nije bio kraj njenih dostignuća. Ejmi je takođe krenula u svet glume, debitujući u filmu “Cremaster 3” 2002. godine, gde je briljantno tumačila šest različitih uloga.

 

 

 

 

  • Njena priča se prepliće sa sudbinom Ruperta Frenda kada su se njih dvoje sreli u maju 2013. godine zbog filmskog projekta. Njihov prvi susret u jednom malom bistro u Njujorku bio je magičan – tako dubok i zanimljiv razgovor da su sasvim zaboravili na vreme, što ih je na kraju nateralo da napuste restoran tek kada je već bilo rano jutro.

 

Nakon tog nezaboravnog susreta, Rupert i Ejmi su postali nerazdvojni. Njihova ljubav je rasla iz dana u dan, a Rupert je konačno odlučio da zatraži Ejmino srce. Prošle su godine prepune ljubavi, putovanja i zajedničkih avantura, koje su kulminirale njihovim venčanjem 1. maja 2016. godine.

 

 

 

 

Sada, kada nisu zauzeti radom, oboje uživaju u putovanjima i provode vreme u svom domu koji su zajedno uređivali. Njihova ljubavna priča dokazuje da prava ljubav ne poznaje granice, te da se istinska sreća nalazi u snazi volje, prihvatanju i zajedničkim trenucima.

BONUS TEKST

Lipa, divno drvo visoko i dugovečno, izvorno potiče sa evropskog kontinenta. Njena monumentalna pojava doseže visinu od 30 do 40 metara, a njeni vekovi se broje u stotinama. Čarolija lipinog cvetanja obasjava krajeve krajem juna i početkom jula, prožimajući okolinu prelepim i opuštajućim mirisom. Blagosloveni su oni koji u tom periodu budu u blizini ovog drveća, uživajući u njenom mirisu koji poziva na relaksaciju.

Osim što je estetski zadivljujuća, lipa pruža i debelu hladovinu tokom letnjih meseci, zbog čega se često sadi kao ukras u dvorištima, ispred kuća, u parkovima i duž puteva.

Njeni žuti cvetovi predstavljaju osnovu za pripremu čaja koji je prijatan, blagog ukusa, i nosi sa sobom mnoge koristi. Taj čaj, blagotvorno delujući kao diuretik i podstičući znojenje, tradicionalno se koristi za tretiranje prehlade, gripa, kašlja, infekcija grla i povišene telesne temperature. Dodatno, njegovo blago sedativno dejstvo preporučuje se za smirivanje nervoze, umora, glavobolje i kao dopuna terapiji epilepsije.

U periodu menopauze, lipin čaj može biti od pomoći ženama kako bi ublažio napetost i nesanicu, dok se takođe pokazao korisnim za ublažavanje simptoma PMS-a.

Primena lipinog čaja spolja pokazuje blagotvoran uticaj na iritiranu kožu, opekotine, rane i čireve, dok umivanje ovim čajem tonira i osvežava kožu lica.

Legenda kaže da sunčeva svetlost “zarobljena” u cvetovima lipe omogućava prenos sunčeve toplote na telo osobe koja konzumira vrući lipov čaj, što dovodi do početka znojenja i prirodnog hlađenja organizma.

Priprema ovog čaja je jednostavna: jednu malu kašiku cvetova lipe i jednu malu kašiku cvetova zove prelijte sa 2,5 dl kljucale vode, poklopite i ostavite dva sata, nakon čega procedite. Pre upotrebe, čaj zagrejte i pijte dok je još vruć. Preporučena dnevna doza je tri šolje ovog osvežavajućeg napitka.