Modna dizajnerka Melina Džinović ponovno je iznenadila javnost svojom poslednjom objavom na društvenim mrežama.Naime, podelila je citat iz emisije Sanje Marinković, u kojem je voditeljka izrazila sledeće misli:

  • Uvek postoji neki muškarac zbog kojeg ti srce brže zakuca. To je neizbežno. Međutim, volela bih da se pojavi neko ko će nam kucati na vrata srca u isto vreme na pravi način – kazala je Marinkovićeva, a ove reči su pronašle put do Melinine Instagram stranice.Podsetimo, nedavno je Melinin suprug, Haris, izneo zanimljiv detalj iz njihovog početka veze, otkrivši da voli da sve bude savršeno pospremljeno, što je iznenadilo Melinu.
  • Kada je Melina prvi put došla kod mene dok smo se zabavljali, bila je u potpunom šoku jer nije mogla da poveruje da živim sam. Sve je bilo uredno i besprekorno u stanu, posteljina na krevetima bila je zategnuta do najsitnijih detalja, pa je sumnjala da lažem i da se krije neka žena koju skrivam. Mislila je da je nemoguće da ja sve to sređujem i peglam. Pokušavala je da pronađe tragove ženskih stvari po stanu, bilo šta što bi ukazivalo na to da postoji druga žena u mom životu, ali nije uspela naći nikakve tragove! Kasnije je shvatila da sam zaista takav – nedavno je izjavio Džinović i dodao da je zbog toga imao problema s kućnom pomoćnicom jer mu je premještala garderobu.
  • U to vreme imao sam problem sa spremačicom koja mi je dolazila jer mi je preslagivala stvari po stanu, pa ih složi drugačije i nisam mogao pronaći sve što mi je bilo potrebno. Ipak, najviše principa imam kada je u pitanju pevanje. Danas svako može držati mikrofon u ruci, ali talenta nema svako. Imamo mnogo zvezda, ali vrlo malo pravih pevača. Pevanje nije samo održavanje intonacije, postoji čitav niz elemenata koje treba poštovati, ali danas se muzika više gleda nego što se sluša, pa su se stvari promenile – naglasio je Džinović.