Jovana Ljubisavljević pronašla je ljubav sa biznismenom Bogdanom Srejovićem, koji je široj javnosti poznat jer je  ranije bio u vezi sa Svetlanom Cece Ražnatović. Nedavno je otkrila njihovu romantičnu vezu. U poruci njenog partnera Bogdana pitala se o vremenu dolaska kući i da li će spremati ručak. Njen odgovor je otkrio njenu učestalost kuhanja. Odnedavno Jovanu privlači kuvanje. Ona pronalazi radost u vezivanju kose u punđu, puštanju muzike kao  i u pripremanju hrane.

 

 

Kuvanje joj je postalo omiljena aktivnost, iako joj se ne sviđa ideja da provodi sate u kuhinji samo da bi jelo konzumirala u jednom dahu. Umesto toga, Jovana radije priprema obroke u kojima može da uživa tokom nekoliko dana. Na ovaj način ona i njeni najmiliji mogu da uživaju u nečem slatkom, a da ne moraju da idu u restoran. Kuvanje je za Jovanu postalo više od obične zabave; to joj je postao hobi u kojem uživa. Mediji su više puta izvještavali o mogućnosti da atraktivna voditeljka pristane da se uda za svog partnera. Čak je izjavila da ne bi bila sa Srejovićem da to nije sledeći prirodni korak u njihovoj vezi. Međutim, ona je pojasnila da će sama objaviti vijest, a ne naslovnice koje će to učiniti umjesto nje.

 

 

 

Neki su komentirali da se čini da se dobro uklapa sa bilo kim, ali ona vjeruje da biti u dugoj vezi pune ljubavi znači napredovati u sljedeću fazu. Kako se bliži svom 28. rođendanu, željna je da postane majka i supruga i ne želi da gubi vrijeme u vezi bez napretka. Jovana je nedavno otkrila da je njena budućnost sa partnerom neizvesna i da veruje da će, ako je njihova veza i suđeno, ona neminovno doći do ploda. Iako trenutno ne može da priča o detaljima, Jovana tvrdi da je njena trenutna situacija razumna i da ne bi bila sa partnerom da nema šanse za nešto značajnije u budućnosti.