Sve u svemu, proslava je bila trenutak radosti, ljubavi i uvažavanja za najmlađu ćerku Ace Pejovića. Okruženi uvaženim gostima, među kojima su i Joksimovići, i sa Jovaninim zadivljujućim outfitom i Asinom transformacijom kose koja je izazvala razgovore, bila je to noć ispunjena uspomenama koje će se negovati godinama koje dolaze. Međutim, ni sam domaćin nije prošao nezapaženo. Nedavna transformacija boje kose Ace Pejovića postala je vruća tema među gostima.

Šapat divljenja i radoznalosti ispunio je vazduh dok su ljudi razgovarali o smeloj promeni, ceneći njegovu spremnost da prihvati nešto novo i odvažno. Jovana Joksimović, poznata po svom besprekornom osećaju za stil, stigla je na događaj odevena u odeću koja izaziva strahopoštovanje, koja je sve ostavila u čudu. Njenim modnim odabirima nisu se samo divili, već su postali i tema razgovora među prisutnima. Pažnja posvećena detaljima i elegancija u njenom ansamblu zaista su dočarali suštinu proslave. Jovana Joksimović je nadaleko poznata kao istaknuta televizijska ličnost, poznata po svom besprekornom smislu za modu i elegantnom stilu.

Ona je srećno udata za proslavljenog pevača Željka Joksimovića, a njihov prelepi brak obeležila je radost roditeljstva, jer s ljubavlju zajedno podižu troje dece. Jovanin put u industriji zabave započeo je 2001. godine, kada je prvi put krasila mali ekran kao članica TV BK tima.

Tokom svog boravka tamo, očarala je publiku svojim šarmom i talentom, vodeći dva omiljena programa pod nazivom “Blockbuster” i “Trailer”, a istovremeno je marljivo obavljala i svoje novinarske dužnosti. 2005. godine započinje novo poglavlje u svojoj karijeri, pridruživši se RTS-u (Radio Televizija Srbije), gde preuzima ulogu voditeljke i urednice u njihovoj cenjenoj jutarnjoj emisiji.