U Parizu je proteklih dana održana izuzetno važna izložba Vetements kolekcije proljeće/ljeto ’19. Iste godine Demni Gvasaliji, uz brata suosnivača brenda, dobila je i zatim prihvatila ulogu kreativnog direktora u popularnoj francuskoj modnoj kući Balenciaga. Ta je odluka dovela do njegovog odlaska iz obiteljskog posla, a u međuvremenu, Guram Gvasalia, koji je uzeo kratku pauzu, sada se vratio na pistu “pariške nedeljne mode”, zadržavši svoju poziciju izvršnog direktora.

Sudjelovanjem u reviji Vetements, Jelena Karleuša ne samo da je imala priliku koračati uz bok renomiranim svjetskim zvijezdama, već se i pozicionirala u samom vrhu svjetske modne pozornice. Ova izvanredna prilika omogućila joj je da stekne priznanje od utjecajnih osoba unutar modne industrije. Prema časopisu, povratnička emisija predstavila je raznoliku postavu značajnih pojedinaca iz cijelog svijeta. Uz Jelenu, modnu pistu krasile su glumica Marcia Cross, Georgina Rodriguez (supruga poznatog nogometaša Ronalda), Valentina Ferrer (supruga poznatog latino pjevača J Balvina) te međunarodno priznate top modeli Natalia Vodianova i Winnie Harlow.

U Parizu su Karleuša i Georgina sudjelovale na modnoj reviji, prošetale su modnom pistom jedna pored druge. Prije njihova izlaska na modnu pistu kamere su snimile kratak razgovor između njih dvoje. Nakon ovog susreta, i Karleuša i Georgina odlučile su da se međusobno zaprate na Instagramu. Georgina Jeleni samouvjereno je izjavila: “Samo jednu godinu.” Potaknuta znatiželjom, Jelena je upitala: “Samo godinu dana?” Suočena s nesigurnošću, Georgina je odgovorila: “Možda dva, ne mogu sa sigurnošću reći.” I dok je konkretna tema razgovora supruga nogometaša ostala neotkrivena, evidentno je da su otkrile zajednički interes, o čemu svjedoči njihova odluka da se međusobno prate na Instagramu.

Nakon njihova široko podijeljenog razgovora koji je stekao ogromnu popularnost na društvenim mrežama, brojni svjetski mediji počeli su nagađati da bi Georgina mogla nagovijestiti umirovljenje kultnog portugalskog nogometaša. Naslov popularnog članka portala Goal glasi: “Georgina rasvjetljava Cristianovu igračku budućnost i otkriva planove za mirovinu.” Isto tako, jedan renomirani britanski portal objavio je članak sličnog naslova. Daily Mail je izvijestio: “Čini se da je Georgina Rodriguez potvrdila bliži se kraj Ronaldova profesionalnog puta: otkrila je detalje dok je nosila dres s brojem sedam na Tjednu mode u Parizu.”

Objava o Ronaldovom umirovljenju privukla je pozornost brojnih mainstream medija, uključujući The Sun, britanski portal. Članak koji je objavio The Sun nosi naslov “Georgina otkrila zapanjujuća otkrića o Ronaldovom umirovljenju.” Bez namjere omalovažavanja, neprimjereno je da opušteno iznosi takve tračeve. Ronaldo bi trebao biti taj koji će objaviti ovakve vijesti, a ne ona. Iako neki pojedinci odlučuju negativno reagirati na njezinu izjavu, drugi u toj situaciji pronalaze humor. Zapravo, jedna je osoba čak u šali rekla da bi Georgina mogla biti ta koja odlučuje.

U ovoj bizarnoj paralelnoj stvarnosti u kojoj živimo, preko neočekivanog Karleušinog izvora doznajem da Ronaldo uskoro odlazi u mirovinu. Zastanite i obratite pažnju, jer Jelena Karleuša je svijetu otkrila ovu važnu vijest. Dodatni tvitovi potvrđuju da upravo kroz razgovor između Georgine i Karleuše dolazimo do saznanja o Cristianovoj odluci da prekine karijeru. Ono što je odmah privuklo pažnju je činjenica da je Georgina Rodriguez (30), partnerica portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda (39), počela pratiti srpskog pjevača na popularnoj društvenoj mreži Instagram.