Branka Sovrlić s prijateljicama je krenula na putovanje u Dubai, a njezine objave na društvenim mrežama svjedoče o neizmjernom uživanju u boravku tamo. Kada je Branka Sovrlić na Instagramu podijelila svoje fotografije u kupaćem kostimu, ugodno je iznenadila svoje pratitelje pokazavši stas na kojem bi joj mnogi pozavidjeli, iako je u sedmom desetljeću života.

Komentari na njezinu objavu ustali su, a svi korisnici društvene mreže pohvalili su njezin fizički izgled. Kada je Branka na Instagramu podijelila svoje fotografije u kupaćem kostimu, uspjela je zaprepastiti svoje pratitelje pokazavši figuru na kojoj bi joj i u poodmaklim godinama mnogi pozavidjeli. Komentari koji su preplavili ispod njezine objave bili su puni divljenja i pohvala korisnika na raznim platformama društvenih medija, a svi su priznavali njezin izvanredan fizički izgled.

Jedan od komentara ispod objave sugerira da je život jedinstvena cjelina koju treba njegovati i prigrliti. Unatoč tome što je u javnosti prepoznata kao jedna od najbogatijih izvođačica, Branka je istaknula da se nikada nije podvrgla estetskim zahvatima. Iako osobno ne podržavam ideju plastične kirurgije, čvrsto vjerujem u brigu o sebi. Ako se netko odluči podvrgnuti takvim zahvatima i to mu donosi zadovoljstvo, onda u potpunosti podržavam njegovu odluku. Osobno sam suzdržan odlaska pod nož jer se bojim mogućnosti oštećenja živca i fizičkih posljedica. Budući da su godinama u javnosti, postoje pojedinci koji su vjerni pratitelji od samog početka. Bilo bi glupo od mene pretvarati se da sam još uvijek u svojim dvadesetima, jer bi to bilo neiskreno. Te je osjećaje nedavno iznijela u intervjuu za Grand.

Pjevačica je ponosno priznala da se sa životnim izazovima suočavala bez oslanjanja na lijekove za smirenje, ističući svoju samostalnost i otpornost u svladavanju nedaća. Do danas sam se uspio suzdržati od bilo kakvih tableta za smirenje i to me jako veseli. Čini se da je sadašnje vrijeme ispunjeno stalnom zauzetošću, ostavljajući malo mjesta za osobnu samoću. No, mi pripadamo starijoj generaciji, koja posjeduje i živce i strpljenje, što nam omogućuje da kvalitetno posvetimo vrijeme svojim partnerima. Prolaskom zajedničkog vremena ljubav se množi i buja, kako se Branka zgodno izrazila.

Dodatni sadržaj :

Rođena 2. lipnja 1957. u Mostaru, Branka Sovrlić je cijenjena srpska folk pjevačica poznata po svojim zadivljujućim pjesmama, među kojima su “Lido, lido, Lidija”, “A tebe nema” i “Mogu živjeti bez tebe”. Uz supruga Sadika Paju Pašića, Branka vodi dva restorana na relaciji Beograd – Niš – Sarajevo. Godine 1979. objavila je debitantsku singl ploču s pjesmama “Ponedeljak” i “Avela”. Godine 1984. u izdanju renomirane diskografske kuće “PGP RTB” izlazi njen album “Trebaš mi” sa osam novih pjesama. Tijekom godina Branka je snimila 16 studijskih albuma i brojne singlove, čime se nametnula kao jedan od najiznimnijih glasova nacionalne i folk glazbe. U arhivu Radio Beograda priložila je preko 50 sevdalinki, narodnih i izvornih pjesama. Branka je krasila pozornicu raznih festivala, uključujući “MESAM” i “Hit paradu”, gdje je konstantno osvajala glavne nagrade. Osim bavljenja glazbom, Branka i njen suprug ponosni su vlasnici renomiranih sarajevskih restorana “Bosanska kuća” i “Broadway”.

U jeku nastupa uz renomirano kulturno-umjetničko društvo uspjela je zaokupiti pozornost iskusnih glazbenika. Uz društvo prijatelja, među kojima je bio i Ljubiša Stojanović Luis, svoj vokalni talent pokazala je na raznim događanjima u Nišu i okolici. To je dovelo do prilike da nastupi uz Lepu Lukić i Tomu Zdravkovića, gdje je prekrasno otpjevala pjesme Silvane Armenulić, koje je Toma sam napisao. U to vrijeme Lepa ju je ohrabrila da se ne boji i prihvati sličan stil nastupa. Istovremeno, glazbeni producenti iz Beograda otkrili su njezin talent i ponudili joj priliku za suradnju. Međutim, njezini su roditelji vjerovali da je premlada za odlazak u glavni grad, što je rezultiralo dvogodišnjom odgodom. Naposljetku, 1979. Branka je snimila svoj debitantski singl album na kojem su bile pjesme “Ponedeljak” i “Avela”. Uz pratnju orkestra Ešrefa Kurtića, album je objavljen pod diskografskom kućom Discos. Njezin osebujan glas i golem potencijal zaokupili su pozornost drugih glazbenika, što je dovelo do brojnih suradnji s najvećim zvijezdama jugoslavenske glazbene scene. To je uključivalo i partnerstvo s Ljubomirom Kešeljom i njegovim orkestrom.

Godine 1984. surađuju na stvaranju albuma “Trebaš mi” koji je službeno objavio “PGP RTB”. Uz naslovnu pjesmu, album je uključivao i zadivljujuće pjesme poput “If Dreams Were Real”, “You and I Are Together Again,”Ti si izvor mog života” i “Voli me, voli me”, između ostalih. Svoj talenat Branka je imala priliku pokazati pjesmom “Trebaš mi” na prestižnom festivalu “MESAM” 1984. godine. godine objavila je singl s pjesmama “Mazo Moja” i “Da Se Nismo Rastali”. Osim toga, u rujnu je “PGP RTB” objavio još jedan zapažen album na kojem se nalaze pjesme poput “Varaš me mangupe”, “Baš mi fali prsten mali”. , “And I Met Other Eyes” i “Boys Fly Around Me”, između ostalih.