Ostvarivanje što veće popularnosti u današnje vrijeme postala je primarna korist društvenih mreža, a u velikom broju osoba iz javne sfere, naročito se ističu naši pjevači. Skupocjena putovanja, nakit, komadi garderobe i auta su postali samo dio marketinga javnih ličnosti, a često ono što se prikazuje kao savršeno i što se uzima kao primjer, krije jednu mnogo goru istinu za javnost. 

Svjedočiti brojnim bračnim parovima koji zauzimaju istu platformu česta je pojava u glazbenoj industriji, gdje stalna putovanja i nastupi stvaraju jedinstven životni stil koji može biti izazov za one koji nisu upoznati s tim područjem. Dugotrajnost tih brakova varira, neki se brzo razvrgnu, a drugi traju više desetljeća. Kada Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš zajedno izađu na pozornicu, svima je očigledna njihova izuzetna hemija.

No, njihovi su susjedi malo rasvijetlili njihov odnos izvan svjetla reflektora. Iako možda nemaju bliske veze sa stanovnicima u svom području, poznato je da se upuštaju u prijateljske razgovore i razmjenjuju ljubazne riječi kad im se putevi ukrste. Zorica i Kemiša, koji žive jedno do drugoga, primjećuju nedostatak pješaka u blizini svoje kuće, jer se većina oslanja na automobile za prijevoz. Unatoč tome, iz njihovog prostranog vanjskog prostora dopiru živahni zvukovi njihovih druženja i veselja.

Djeca, koja potječu iz sadašnjih i prethodnih zajednica, pokazuju snažnu povezanost, njegujući dojam ujedinjene i skladne obiteljske cjeline. Stan Zorice Brunclik stekao je reputaciju lako prepoznatljivog zbog užitka djevojaka na igralištu. Opće je poznato da je djeca često traže za autograme po povratku iz škole, što je uobičajena pojava. Osim toga, par, Kemiša i Zoricu, radnica u tapetarskoj radnji u koju dolaze opisuje kao živahan i zabavan dvojac. Unatoč proteku vremena, Natalija nije mogla a da ne primijeti da je Zorica uspjela zadržati svoje divno, nevino držanje koje joj je besprijekorno pristajalo.

Zoričine razigrane nestašluke, poput zadirkivanja Kemišu ili zabavnog oponašanja zvukova nosom i šmrkanjem, nisu uspjele izazvati smijeh, čak ni samog Kemiša. Prema pisanju Blica, okolni mještani Zorice i Kemiša često su primijetili dolazak uglednih pojedinaca u njihovu kuću, jer u sklopu kuće imaju studio za harmoniku. Nije neobično da se slavne osobe pojavljuju. Povremeno nam do ušiju dopiru izvještaji o Zoričinom zanosnom pjevanju koje se lijepo stapa s melodijama Kemiševe harmonike, možda u jeku njihovih privatnih druženja. U prijašnjim susretima imali smo čast upoznati Šauliće, a njihov cijenjeni ugled uvijek je poticao na veselo veselje.

Milenko, koji je naletio na njihovu skrivenu tajnu, otkrio je postojanje suputnika odgovornog za njihove potrebe u kupovini namirnica. Zorica Brunclik, proslavljena pjevačica podrijetlom iz bivše Jugoslavije, ima istaknuti status u glazbenom svijetu. Rođena je 29. lipnja 1955. godine, a rođena je u Beogradu. Među svoja tri mlađa brata, ona je najstarija i jedina kći. Kao rezultat brzog rastanka njezinih roditelja, njezine su godine formiranja bile podijeljene između dva kućanstva. U Smederevu se uz majku susrela sa siromaštvom, dok je u Beogradu, kod očeve rodbine, uživala u raskošnom životu.

Na temelje njezina odgoja uvelike je utjecao njezin otac koji je porijeklom iz Slovačke. Ipak, nakon što je krenula u školu, majka joj je izričito zabranila viđanje oca jer je smatrala da on ima zle namjere isključivo kako bi uznemirio bivšu suprugu. Unatoč izazovima koji su joj stajali na putu, Zorica je pokazala izuzetnu intelektualnu snagu i spremno je pružila ruku svojim kolegama iz razreda, pokupivši divljenje ni manje ni više nego renomiranog pjevača Bore Spužića Kvake. Ohrabrivši je da svoju energiju usmjeri u glazbu, Bora joj je omogućio da svoj talent pokaže na prestižnoj pozornici u Beogradu. Upravo je na tom nastupu zapela za oko braći Karić, čelnicima grupe Plava zvezda, koji su je bez odlaganja angažirali za svoju glavnu pjevačicu.