Potresna smrt mlade pevačice iz Srbije potresla je čitav region, a porodica Lazić ostala je nijema od boli kroz koju prolazi. Kako brojni mediji prenose, otac djevojke, Nebojša Lazić započeo je vlastitu istragu kako bi ustanovio gdje se Andrijana kretala i sa kim je provodila vrijeme u Dubaiju, a u skladu sa tim je pristupio njenim društvenim mrežama i dobio nove fotografije koje su usnimljene neposredno prije nego što je nastupila tragedija. 

Obitelj pjevačice Andrijane Lazić, koja je doživjela tragičnu nesreću padom s nebodera u Dubaiju, dobila je pristup njezinim nalozima na društvenim mrežama, a nedavno su na Instagramu dobili nove fotografije. Ove fotografije poslao je muškarac kojeg je Andrijana upoznala s prijateljicama noć prije nesretnog događaja. Vidjevši ove fotografije, Andrijanin otac Nebojša Lazić bio je duboko uznemiren jer su podsjetile obitelj na događaje koji su doveli do tragedije.

Nakon što je Andrijanu otkrio na Instagramu, mladi dečko preuzeo je na sebe da s njom podijeli slike s nedavnog tuluma. Taj isti dječak već je ranije razgovarao s Andrijanom, zanimajući se za njezino stanje i dnevne aktivnosti. Međutim, nije svjestan što se nakon toga dogodilo. Dječak je poslao dvije fotografije na kojima je Andrijana u neuobičajeno poniženom stanju. Svaki detalj ima značaj, jer je Andrijanin otac Nebojša odlučan otkriti istinu o događajima koji su se odvijali. Nažalost, nailazio je na brojne prepreke i uskraćivao informacije, otkriva pouzdani izvor blizak obitelji Lazić.

Vrijedi napomenuti da je Zenga, Andrijanin otac, dao ekskluzivni intervju za Republiku, u kojem je podijelio svoje osobne strategije za suočavanje s golemom tugom gubitka voljene kćeri. “Ostao sam bez riječi. Obamrlost je zavladala, a cijela je obitelj još uvijek u stanju šoka. Moja kći više nije s nama i ništa je ne može vratiti. Međutim, čuvam dragocjena sjećanja koja smo dijelili. Tek sam jučer počela čitati napise o njoj u medijima, potaknuvši me da ponovno pogledam snimke njezinih nastupa. Na fotografiji koju vam šaljem možete vidjeti tetovažu na njenim prsima. Povezana slova su A i Z. Z predstavlja moj nadimak, Zenga, a moja voljena ga je upisala na nju. Zbog boli sam preispitivao sam svoj identitet.” – dodao je za kraj.