Odnos Cece Ražnatović i Goce Božinovske odlikuje se kompleksnošću. Na nedavnom druženju koje je Ceca Ražnatović organizirala povodom dolaska trećeg unuka, okupile su se brojne kolege. No, bilo je vidljivo da je Goca Božinovska ovom prilikom osjetno izostala.

  • Dok Ceca Ražnatović i Goca Božinovska tvrde da je njihov odnos prijateljski, ima i onih koji tvrde da to možda i nije sasvim točno. Unatoč rodbinskoj vezi između sina Cece Ražnatović Veljka i sina Goce Božinovske Mirka, Božinovska tvrdi da ona i Ražnatović nisu u nikakvoj vezi, piše svet portal svetBojan Vuković. – Imat ćemo cijenjen profesionalni odnos, a oboje smo blagoslovljeni darom djece.

Srećom, živi su i zdravi. Naša će djeca rasti i komunicirati jedno s drugim jer su nam poput obitelji. Kao kolege nikada nismo nailazili na probleme i nastavit ćemo održavati besprijekornu vezu. Naša ljubav i poštovanje jedno prema drugome su nepokolebljivi. Jedina veza koja postoji između Cece i mene je naša zajednička profesija i moja trajna ljubav prema njoj. Ta naklonost je bila prisutna oduvijek, čak i prije nego što su nam se djeca sprijateljila! To je opseg našeg odnosa – mi smo jednostavno kolege.

  • Ovakvo mišljenje svojevremeno je izrazila i Goca. Danijela Rodić nedavno je otkrila kako se Ceca i Goca više sviđaju i time opovrgla glasine o zategnutim odnosima. Istakla je jaku vezu koju dijeli s Cecom, navodeći da je neizmjerno voli. Iako možda vode odvojene živote, njihovi rijetki susreti ne umanjuju ljubav i poštovanje koje gaje jedno prema drugome. Goca je na dan proslave rođenja unuka bila zaokupljena i nije znala gdje je Ceca, jer u ovo doba godine često putuje na nastupe.

No, Goca je uvjerila da će svi biti prisutni na predstojećim ceremonijama krštenja i vjenčanja, te da će oni koji su propustili proslavu rođenja imati priliku pridružiti se veselju. Unatoč istaknutosti u glazbenoj industriji, Ceca Ražnatović i Goca Božinovska bile su zamjetno odsutne kako s Mirkovog vjenčanja, tako i s krštenja njegovih sinova, što je izazvalo spekulacije o mogućim problemima između pjevačica. Moj odnos s Gocom karakterizira korektnost.

  • Nemamo svakodnevni susret, niti je potrebno da stalno dijelimo obroke ili zajedno pijemo kavu. Goco je vrlo uspješna žena koja izaziva pažnju i poštovanje bez oslanjanja na druge. Nisam pod utjecajem popularnih mišljenja niti pod utjecajem tračeva. Mišljenje da smo u sukobu je bez osnova i neutemeljeno, pojasnila je Ceca u izjavi za medije. U rijetkim trenucima uhvatim se da se slažem s Karleušinom izjavom da sam umorna od Cecine djece. Iako moje dijete nije bilo posebno spomenuto, vjerujem da je Karleuša mislila i na njega.

Istina je da se Ceca sve izvlači i ja govorim u njeno ime kada kažem da izostavimo djecu. Dok smo mi, kao majke u industriji zabave, možda u središtu pozornosti, naša bi djeca trebala biti odvojena. Karleuša je u pravu, ali možda ne razumije u potpunosti izazove koji je čekaju kada njene kćeri odrastu. Goca je to iznijela za Kurir, a šuška se da se Ceca uvrijedila. Svetlana Ražnatović, poznata i kao Ceca, rođena je 14. lipnja 1973. godine u Žitoraži, u bivšoj Socijalističkoj Republici Srbiji.

  • Odgojena u skromnoj obitelji od strane majke učiteljice Mire i oca bravara Slobodana Veličkovića, Ceca je imala blisku vezu sa svojom mlađom sestrom Lidijom, koja je od nje mlađa samo 11 mjeseci. Njezine godine formiranja bile su oblikovane pod utjecajem bake i djeda, koji su odigrali značajnu ulogu u njezinom odgoju. Cecina strast prema glazbi očitovala se od malih nogu, a njen urođeni talent vrlo brzo je došao do izražaja.