Nakon zapaženog učešća u sigurno svima poznatom natjecanju “Zvezde Granda”, proslavljena pjevačica Slavica Ćukteraš dospjela je u središte medijske pozornosti. Karijera joj je napredovala sve dok nije naišla na ljubav i pomislila da je pronašla svog savršenog partnera. Nakon toga se povukla iz javnosti, zbog čega je javnost gotovo u potpunosti zanemarila njenu prisutnost.

U središtu pozornosti našao se Vlad Avramov, vratar za kojeg je Slavica otvoreno priznala da je u vezi od 2014. godine. Upravo zbog te romantične veze odlučila je privremeno prekinuti svoju karijeru, pauzirajući svoju potragu za glazbenim uspjehom. Nakon što je marljivo pratila postupke vlade, na kraju je rodila njihovo dijete, koje je sada u središtu njihovog pravnog spora koji traje. Nakon nedavnog ponovnog pojavljivanja u javnosti, Slavica se uplela u pravni spor s bivšim partnerom koji navodno namjerava dobiti skrbništvo nad njihovim djetetom.

Deset godina prije, Slavičina duboka ljubav prema Vladi nagnala ju je da otputuje u njegov dom u Rim. Upravo su se na tom mjestu upustili u žarku romansu koja je trajala nekoliko mjeseci dok se Slavica na kraju nije vratila u Beograd. Na upit o njezinom bračnom statusu, novinari su se posebno raspitivali o njezinom statusu veze. Ona je odmah odbacila sve optužbe, ali je jasno dala do znanja da će se, ako se takva okolnost dogodi, to biti proslavljeno na osebujan način, okruženo dragim osobama i intimnim prijateljima, lišeno grandioznih i raskošnih izlaganja.

Prije četiri godine Vladi i Slavici rodila se prekrasna kćer koja simbolizira vrhunac njihove ljubavne priče. Nažalost, nekoć skladna veza između njih polako je nestala, što ih je natjeralo na izazovan izbor da se raziđu i krenu različitim putevima. Čin da je Slavica podijelila fotografije s vjenčanja bio je popriličan šok, s obzirom na to da su i ona i Vlada rijetko otkrivali poglede iz privatnog života. Do razmjene zavjeta između pjevačice i golmana došlo je na plaži, piše Kurir Stars.

Brojni su svjedoci svjedočili ovom značajnom događaju. Kako je njihova veza napredovala, par je donio odluku da se preseli u Italiju, jer je Avramov imao obveze s nogometnim timom koji se nalazi u toj zemlji. Bilo je to zaista veličanstveno iskustvo, zadnji put sam istinski osjetila zagrljaj ljubavi. Ljubav ima način da svijet pretvori u mjesto ljepote, bilo da ste okruženi mirom ruralnih krajolika ili usred živahne energije užurbanog grada. Ovaj osjećaj čiste radosti posebno je pojačan kada imate privilegiju istraživati ​​izvanredna odredišta poput Tokija, Cagliarija, Bergama i Dubaija.

Tijekom razdoblja od šest godina, imali smo nevjerojatnu priliku uroniti u ova izvanredna mjesta, stvarajući poglavlje u mom životu koje ima golemo značenje. Vrhunac ovog perioda bilo je rođenje moje ćerke Viktorije, trenutak koji sam ponosno podelila tokom gostovanja u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“. Unatoč njihovim prijašnjim naporima, čini se da je tekući sukob između njih ostao neriješen, prisiljavajući bivši par da se suoči s još jednom teškom situacijom.

Novinske kuće nedavno su objavile da je napravila korak naprijed na svom osobnom putu i pronašla novu romantičnu vezu, čime je pokazala svoju otvorenost za ponovno iskustvo ljubavi. Pojedinac kojeg je ovoga puta odabrala za društvo je nitko drugi nego renomirani glazbenik Vladimir Aćić. Budućnost nosi odgovor hoće li ova ljubav potrajati, bacajući sumnju na njezine dugoročne izglede.