Mladoliki izgled ove 92-godišnjakinje toliko je nevjerojatan da je mnogima teško uopšte povjerovati da zapravo korača devetom decenijom života.  U dobi od 92 godine, Joan Woodhouse jako se ponosi svojim tijelom i izgledom a ovaj osjećaj samopoštovanja vidljiv je ne samo u njenom svakodnevnom životu, već i na platformama društvenih mreža, a naročito TikToka, gdje je u kratkom vremenskom intervalu prikupila sljedbenike od preko 32.000 ljudi.


 

Njezina tajna očuvanja mladolikog izgleda je njezina sposobnost da graciozno prihvati proces starenja bez pretjerane brige. Plijenići divljenje nebrojenih pojedinaca, živahna mlađa starica postala je internetska senzacija zbog svog izrazito mladolikog izgleda. Brojni promatrači tvrde da djeluje najmanje tri desetljeća mlađe od svojih pravih godina. Iskoristivši priliku koju joj je pružila ova novostečena slava, trenutno objavljuje prosvjetljujuće videozapise koji otkrivaju njezine neprocjenjive tajne i tehnike za očuvanje svog vječnog sjaja.

Sa značajnim brojem sljedbenika od preko 33 000 pojedinaca, baka Joan, baka 18 unučadi i 10 praunučadi, otvoreno je prenijela svoje neprocjenjive uvide u nedavnom videu. Njezino je vodstvo osvježavajuće jednostavno: prihvatite život spokoja i ispunjenja odričući se tereta briga. Odjekivale su njezine riječi: “Da bismo održali sreću, moramo se odreći briga. To je gotovo komično! Briga nema svrhe – vrijeme je neizbježno, bilo da se brinemo ili ne. Pa zašto se onda truditi? Takav je život.”

  • Baka Joan, koja trenutno živi u Španjolskoj zajedno sa svojim dečkom, također je prenijela svoju krajnju životnu lekciju, rekavši: “Ako netko pronađe radost u životu, zračit će sličnim žarom za životom, poput mene.”

Razlog za impresivnu tjelesnu građu Joan Woodhouse može se pripisati njezinom jedinstvenom pogledu na prehranu. Otvoreno je izjavila da se nikada nije pridržavala strogih dijeta i umjesto toga dopustila si je uživati ​​u ukusnoj hrani koju je željela. Odbijam se pridržavati bilo kakvih glupih ograničenja u prehrani. Umjesto toga, prepuštam se hrani koja mi donosi radost i zadovoljstvo. Nakon te izjave, Joan je priznala: “Odrekla sam se svojih pita.” Godine su samo brojčana vrijednost! Održavajući pozitivan način razmišljanja i prepuštajući se željenim kulinarskim užicima, čuvam svoju mladenačku snagu. Ovaj pristup je ključan u oblikovanju mog trenutnog stanja”, samouvjereno je zaključila.


 

Je li razlika u godinama značajan faktor u određivanju uspjeha ljubavne veze?

Uvjerava li vas mišljenje da osobe starije od vas posjeduju veću razinu zrelosti i organizacije u svim aspektima života, što ih čini superiornim partnerima? Je li slana i papar brada oličenje seksipilnosti u vašim očima? Oduvijek vas je privlačila ideja da budete u vezi sa starijim gospodinom, ali nikada niste skupili hrabrosti zaroniti u to? Ako ste na bilo koji od ovih upita odgovorili potvrdno, možda ste propuštali upravo romantično putovanje sa starijim muškarcem.

Kada započinjemo novu vezu, ključno je ispitati razloge naše privlačnosti, osobito kada je osoba znatno starija. U ranim fazama možemo nesvjesno projicirati stereotipe na njih samo na temelju njihove dobi. Mogli bismo pretpostaviti da su više etablirani ili dobro proputovani jer smo ih sreli na odmoru. Međutim, stvarnost bi mogla biti sasvim drugačija, jer oni možda ne traže posvećenu vezu i uzimaju samo godišnje odmore. Ako vas privlači starija osoba, bitno je zanemariti bilo kakve predrasude i usredotočiti se na to da je istinski upoznate.

Ako ste u vezi sa starijim gospodinom, moguće je da on ima prilagodljiviji raspored (ili da je čak u mirovini ako je znatno stariji), što vam daje više slobodnog vremena. To može biti okrepljujuće za brojne žene, osobito ako ste navikli izlaziti s muškarcima koji nemaju smjernice (i u životu i u vezama). Važno je napomenuti da ovaj osjećaj možda neće potrajati. Same osobine koje vas sada osvajaju i uzbuđuju mogle bi postati izvori smetnji ili zabrinutosti u budućnosti. Nakon godinu dana zajedničkog života, mogli biste se osjećati preplavljeni njegovom fleksibilnošću. Možda će poželjeti romantične izlete svakog petka, ali vi nećete moći uzeti slobodno vrijeme zbog vašeg stalnog uspona na ljestvici karijere. Možda ćete otkriti da vas dvoje imate različite predodžbe o tome kako provoditi vrijeme udvoje.

Suprotno tome, moguće je da stariji gospodin možda neće biti toliko dostupan koliko ste očekivali. Ako ima rukovodeću poziciju u tvrtki, može se naći da radi do kasno navečer, što će rezultirati rijetkim odlascima na ručak s vama. Alternativno, on jednostavno može biti netko tko se pridržava stroge rutine (koja ima tendenciju da prevladava s godinama), pri čemu je posao bio njegov primarni fokus toliko dugo vremena da kvalitetno zajedničko vrijeme nije na čelu njegovih prioriteta. Ako se ovaj scenarij ne slaže s vašim preferencijama, kao što je često slučaj, moglo bi biti korisno da se uključite u razgovor s njim o svojim brigama ili razmislite o istraživanju odnosa s osobama koje su mlađe.