Vukica Vučurević, ćerka pokojnog fudbalskog radnika i biznismena Mirka Vučurevića, nasledila je fudbalski klub “Banat” iz Zrenjanina i fabriku satova “Nivada” iz Švajcarske od svog oca, postavši tako jedna od najbogatijih Srpkinja. Nedavno je privukla pažnju medija kada je prikazala unutrašnjost svoje luksuzne vile, koju je nazvala raskošnom i glamuroznom.

Vukica je, prema navodima medija, u jednom trenutku potrošila značajan deo očevog bogatstva na luksuzna putovanja, nakit, skupu garderobu, kućne pomoćnice i kuvarice. Ipak, nedavno je objavila slike svoje nove velelepne vile, koja je teško opisati raskoši. Ova kuća na Dedinju, koju je projektovao svetski poznati arhitekta, sada je dostupna za iznajmljivanje po ceni od 1.000 evra dnevno.

Vukica je i dalje poznata po svom izuzetnom izgledu i negovanju stila. U jednom intervjuu je otkrila da voli raskošne stvari i luksuz, te da je kuća odražava kao ličnost. Pored toga, istakla je da bez 30.000 evra ne ide u šoping, a da je njen otac Mirko Vučurević bio velikodušan prema njoj, dopuštajući joj da kupuje brendirane stvari i putuje u luksuzna odmarališta.

Vukica je često povezivana sa stilom Sharon Stone, a njen životni stil obeležen je glamurom, ekskluzivnim putovanjima i skupocenim stvarima. Ipak, ona ističe da je svaki dan drugačiji i da uživa u privilegijama koje dolaze kao “odabranoj klijenteli”. Osim toga, nije ljubitelj kućnih poslova i kuvanja, te je uvek imala osoblje koje je brinulo o tim zadacima.

U proteklim godinama, Vukica je prošla kroz teške trenutke, uključujući gubitak oca Mirka i majke. Nije ostavila naslednike, ali sebe smatra dovoljnom. Njena životna priča pokazuje put od raskošnog nasleđa do javnog prikaza luksuznog načina života.