Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su zajedno proslavili jedan Božić, a drugi već s praskom dolazi. Do tada, uživaju u zimskim avanturama na destinaciji koja, kako se čini, predstavlja njihov mali porodični raj blizu grada Vestendorfa, smeštenog u austrijskim Alpima, tik uz granicu sa Nemačkom.Hajdemo u planine: Pogledajte u kakvoj idili Ana i Bastijan uživaju ovih dana

Na Instagramu, lepa Beograđanka Ana Ivanović podelila je fotografiju iz skijaške avanture sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom. Oboje su bili odeveni u tople skafandere, nosili skijaške naočare i smejali se dok su se vozili žičarom, označavajući početak nove godine malo skijanja.

Iako nisu direktno otkrili lokaciju, snegom prekriveni planinski vrhovi su sami govorili. Mesto Vestendorf, smešteno u idiličnom Tirolu, poznato je po popularnom skijalištu Kicbil, pružajući priliku proslavljenoj teniserki Ani Ivanović da pokaže svoje skijaške veštine. Ona je više puta izrazila želju da usavrši svoju tehniku, a sada je, izgleda, pronašla priliku za to.

Bastijan Švajnštajger, koji je kao dečak trenirao skijanje paralelno sa fudbalom, ima iskustvo s legendarnim Feliksom Nojrojterom. Ovo iskustvo mu daje prednost u ovom zimskom sportu i omogućava mu da zajedno sa suprugom uživa u zimskoj idili.Bastijan Švajnštajger je kao dečak paralelno trenirao skijanje i fudbal, čak sa legendarnim Feliksom Nojrojterom. Tako da, ukoliko se ne može takmičiti sa svojom suprugom u tenisu, iako se trudi iz godine u godinu, u skijanju je definitivno u prednosti. Bez obzira na sportske izazove, ovo slavno dvoje uživa u zimskoj idili.

S obzirom na predstojeći pravoslavni Božić, ostaje da se vidi da li će ovaj popularni par proslaviti veliki praznik na alpskom snegu ili će Ana Ivanović dovesti porodicu u Beograd, kao što je često činila u tajnosti.