Proslavljena pevačica Jovana Pajić i popularni član „Tropiko benda“ Sale su 2021. godine doneli neverovatno tešku odluku da prekinu decenijsku bračnu zajednicu. Oba roditelja su pokazala svoju nepokolebljivu posvećenost i brigu za svoju djecu brojnim objavama na društvenim mrežama.

Nakon rastave roditelja, djeca su odlučila da borave s majkom, što je rezultiralo povećanim vremenom provedenim s njom. Trenutno su ženske članice porodice na odmoru i čini se da potpuno uživaju u radosti i zadovoljstvu koje ono donosi. Prva stanica na putu pjevačice bio je Perućac, gdje nije gubila vrijeme na opsežni marketing putem Instagrama. Njeni predani sljedbenici bili su počašćeni mnoštvom slika koje oduzimaju dah koje pokazuju zadivljujuću ljepotu prirodnih pejzaža na koje je naišla.

Kako je vrijeme odmicalo, njena istraživanja su postajala sve raznovrsnija, o čemu svjedoče njene nedavne objave na mreži. Tokom posjete Crnogorskom primorju, velikodušno je podijelila brojne snimke na kojima se nalazi ne samo ona, već i njene voljene ćerke i pratioci. Uprkos kašnjenju na granici, grupa je zadržala optimističan i pozitivan stav, uspjevši usput snimiti neke zaista zadivljujuće fotografije. Grupa se jednoglasno složila da Ada Bojana bude odabrana destinacija za njihovo putovanje.

Pogledom na profil pevačice postaje evidentno da je iskustvo bilo ne samo prijatno, već je ostavilo i trajni pozitivan uticaj na žene koje su uključene. Nakon razvoda, Jovana Pajić je donela odlučnu odluku da zgrabi život obema rukama, što se vidi kroz njen zarazni osmeh i blistavu narav. Uprkos preokretima u njenom privatnom životu, ona ostaje nepokolebljiva u svojoj posvećenosti da obezbedi dobrobit svoje dece i nesumnjivo je postigla ovaj cilj sa izuzetnim uspehom.