Suzana Jovanović, supruga Saše Popovića, direktora Grand produkcije, već dugi niz godina efikasno leči svoju bolest. Njena trajna posvećenost svom zdravlju postala je poznata javnosti kada je na predavanju održanom u Beogradu pre nekoliko godina otvoreno iznela svoju zabrinutost.

U ovom predavanju, Suzana je izrazila uvjerenje da pojedinci treba da teže da dožive izvanrednu dob od 120 godina, dajući im dovoljno vremena da neguju svoje voljene, uključujući unuke i praunuke, tokom penzionerskih godina, koje bi idealno trajale četiri decenije. . Osim toga, iskreno je priznala da su na njeno blagostanje negativno uticali njen užurbani način života i teret stresa. Tokom predavanja Petra Garjajeva, uglednog modernog genetičara, doktora molekularne biologije i uvaženog ruskog akademika, izašla je na videlo jedna prosvetljujuća izjava Suzane. Suzana, otporna osoba, hrabro je izrazila svoju nepokolebljivu odlučnost da se suoči sa raznim izazovima koje joj je život bacio na put, kako u svojoj slavnoj šou biznis karijeri, tako i na duboko ličnom nivou.

Uprkos unutrašnjem previranju koje je pretrpjela, hrabro se nasmiješila na licu, odbijajući da dozvoli da joj bore pokvare duh. Nažalost, ova izuzetna snaga koju je pokazala uticala je na njenu štitnu žlijezdu, što je rezultiralo nekim zdravstvenim komplikacijama. Ipak, Suzana je uvjerila svoju publiku da je našla utjehu u svojoj sposobnosti da efikasno upravlja svojim stanjem marljivom upotrebom lijekova.

Predavanje je prvenstveno naglasilo dubok uticaj koji kvantna genetika ima na DNK i njene ogromne mogućnosti za promicanje izlječenja. Ovaj prosvetiteljski događaj odigrao se u prestižnom Ruskom domu koji se nalazi u fascinantnom gradu Beogradu. Ne tako davno, Suzana je imala zadovoljstvo prisustvovati svečanosti povodom obilježavanja sjećanja na ćerku cijenjenog Ace Pejovića. Tokom ovog radosnog druženja, posmatrači su imali sreću da vide kako Suzana i njen voljeni suprug graciozno prepliću ruke, simbolizujući njihovu trajnu vezu.