Zorica Brunclik, jedna od najomiljenijih pevačica narodne muzike, osim svoje izuzetno uspešne karijere, takođe se proslavila i u privatnom životu. Njen brak sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem smatra se za jedan od najharmoničnijih na domaćoj estradi.

Pre nego što je zaplovila u ljubavnu priču sa harmonikašem, sa kojim je dobila ćerku Zlatu, veoma poznatu u domaćoj javnosti, Zorica Brunclik je imala burne ljubavne avanture. Već sa 18 godina postala je majka ćerke Marije u vanbračnoj vezi sa muškarcem koji je ostao nepoznat javnosti.

  • Kasnije je stupila u brak sa harmonikašem Zoranom Tutićem, sa kojim je dobila sina Đorđa Tutića. Ipak, ovaj brak nije potrajao, te se Zorica ponovo udala i rodila još jednu ćerku, Miljanu, sa harmonikašem Ljubom Kešeljom, s kojim nije održavala dobre odnose. Nakon tog razvoda, pronašla je svoju sreću pored Kemiša, sa kojim i danas deli sve radosti i izazove.

  • Ćerke folk dive, Marija, Miljana i Zlata, poznate su javnosti, dok se njen sin Đorđe retko pojavljuje u medijima, birajući da ostane izvan svetlosti reflektora. Ipak, putem društvenih mreža imali smo priliku da saznamo da Đorđe neodoljivo podseća na svoju majku, što je česta tema među prijateljima i fanovima pevačice. Takođe, Đorđe je nasledio majčinu ljubav prema modi, što se vidi u njegovom originalnom i upečatljivom stilu odevanja koji redovno deli na Instagramu. Izgleda da se dobro slaže sa majkom i polusestrama.

Ništa manje harmoničan odnos nije ni sa očuhom Kemišem, sa kojim Đorđe gaji skladan odnos, smatrajući ga svojim ocem. Kemiš se može pohvaliti i atraktivnom suprugom koja mu je podarila dvoje dece – sina i ćerku.

BONUS TEKST

Zorica Brunclik, jedna od najlegendarnijih pevačica narodne muzike na prostoru bivše Jugoslavije, rođena je 29. juna 1955. godine u selu Mramorak kod Šapca, u Srbiji. Još od malih nogu pokazivala je izuzetan talenat za pevanje, a njeni počeci u muzici vezuju se za ranu mladost.

Zorica je svoju muzičku karijeru započela kao tinejdžerka, nastupajući po lokalnim zabavama i manifestacijama. Njena izuzetna vokalna sposobnost brzo je privukla pažnju publike i muzičkih stručnjaka, te je ubrzo dobila priliku da snimi svoje prve pesme.

Pravi preokret u njenoj karijeri nastupio je 1975. godine kada je Zorica, tada još uvek vrlo mlada, objavila svoj prvi album pod nazivom “Nema povratka”. Ovaj album je odmah postigao veliki uspeh i doneo joj široku popularnost širom Jugoslavije. Nakon toga, Zorica je izbacila niz hitova koji su osvojili srca mnogih ljubitelja narodne muzike.

Tokom godina, Zorica Brunclik je postala poznata po svom snažnom glasu, emotivnim interpretacijama i nezaboravnim nastupima širom regiona. Njeni koncerti su uvek privlačili ogroman broj fanova, a njene pesme su postale evergrin hitovi koje i danas rado slušaju ljubitelji narodne muzike.

Pored svoje muzičke karijere, Zorica je takođe poznata i po svom privatnom životu. Bila je u nekoliko brakova i ima nekoliko dece. Iako je njena privatnost često bila predmet interesovanja medija, Zorica je uspela da sačuva sklad između svoje javne i privatne ličnosti.

Sa više od četiri decenije na sceni, Zorica Brunclik ostaje jedna od najvoljenijih i najcenjenijih pevačica narodne muzike u regionu. Njena strast prema muzici, harizma na sceni i neprikosnovena energija čine je istinskom legendom koja će zauvek ostati u srcima svojih fanova.