Danas ćemo zaroniti u zadivljujuće područje naše domaće javne scene, posebno se fokusirajući na izvanredno putovanje jedne renomirane pjevačice – nikog drugog do neizmjerno talentovane Katarine Grujić. Njena muzička odiseja započela je u slavnom domenu muzičkog takmičenja Zvezde Granda, gde su njen neosporni talenat i očaravajući nastupi izazvali široku pažnju.

Iskoristivši kratkotrajnih pet minuta slave koja joj je dodeljena, Katarina je ovu platformu iskoristila kao lansirnu platformu za svoju karijeru, a potom se uzdizala i postala jedna od najistaknutijih i najtraženijih vokala u našem regionu. Što se privatnog života tiče, sada je u srećnom braku sa poznatim fudbalerom Markom Gobelićem, sa kojim ima i ćerku Katju, i uživaju u svojoj maloj porodici.

Međutim, zanimljivo je da je pevačica jednom bila u vezi sa oženjenim muškarcem, pa je jednom prilikom rekla da joj je obećao da će se razvesti od nje i da bi tada mogli da otkriju svoju vezu, ali se to nikada nije dogodilo. To se nije desilo. Tako je jednog dana rekla sljedeće na ovu temu: U njenom životu se dogodio jedan specifičan incident koji je uključivao romantičnu vezu sa muškarcem, a da ona nije znala, on je već bio oženjen.

Zanimljivo, činilo se da su njegovi bliski prijatelji i razni poznanici bili svjesni te činjenice, dok je ona ostala u mraku. Da doda još jedan sloj složenosti situaciji, čak je otišao do te mjere da je lažno tvrdio da je pokrenuo brakorazvodni postupak. Zanimljivo je da su u ovom periodu kružile spekulacije da bi u pitanju potencijalno mogao biti fudbaler Ognjen Vranješ, iako sama pevačica ove navode nikada nije eksplicitno potvrdila ili demantovala.