Poznati pjevač Mile Kitić i njegova supruga Marta Savić nisu se ustručavali da pozovu posetioce u svoje prefinjeno uređeno i organizovano porodično prebivalište, jer su time veoma ponosni. Domaćinstvo raspolaže sa prostranim kupatilom i garderoberom, kao i salom za bilijar. Tu je i jedinstvena karakteristika – stakleni zid koji se bez napora može ukloniti jednim pritiskom na dugme, omogućavajući zatvorenom bazenu da se pretvori u prostor za plivanje na otvorenom.

 

 

 

Ovo je samo jedan od brojnih luksuza kojima se prepušta ova renomirana porodica. Svaki član porodice dobio je personalizovani sprat u domu, pokazujući svoju posvećenost raskošnom životu. Tokom razgovora, Marta je otkrila da je sama dizajnirala i uredila cijelu kuću, pazeći da svaki detalj odgovara njenim ličnim estetskim preferencijama. “Moram priznati da sam odgovoran za dizajn svakog aspekta svoje kuće i veoma sam ponosan na svoje postignuće. Kuća je podijeljena na dva dijela: jedan crni i jedan bijeli, kao odraz moje vlastite višestruke prirode. Imam veselu dispozicije i uživam u ugrađivanju kičastih detalja u svoj dekor, jer verujem da oličavaju raskoš, suprotno uvreženom mišljenju. Rezidencija se može pohvaliti crnim mermerom, uvoznom keramikom, bazenom i crvenim zidovima. Osim toga, Mile i Marta su prikupili impresivnu kolekciju umetničkih dela. , koji uključuje sliku Tamare de Lempicke koja je izložena u njihovom domu.

 

 

 

Mile, kao i bilo ko drugi, uživa s vremena na vrijeme da se opusti. Kako bi to olakšao, postavio je određeni prostor gdje on i njegovi pratioci mogu zajedno pucati u bilijar. Prema medijskim izvorima, cijena njegove vile je navodno 550.000 eura. Mile Kitić trenutno živi u stanju blagostanja, ali to nije uvijek bio slučaj, a njegov put ka uspjehu nije bio nimalo lak. Za to vrijeme boravili smo u kući u kojoj je samo jedna peć grijala, dok su ostale prostorije ostale hladne i negrijane. Osim toga, spavao sam na mjestima koja su bila vlažna i pljesniva, na madracu koji je bio prekriven buđom. Nismo imali pristup dobroj odjeći ili obući, ali smo uprkos tome ostali zdravi. Kažu da oni koji se trude da održe svoje zdravlje kroz djetinjstvo i odraslo doba imaju tendenciju da žive duže, i vjerujem da je to istina. Ovo je pevačica u tom periodu ispričala lokalnim medijima.