Iako se široj javnosti predstavila preko popularnog glazbenog natjecanja, mnogi je još uvijek prepoznaju po pojavljivanju u reality showu. Nadežda Biljić, srpska pop-folk pjevačica, slavu je stekla sudjelovanjem u renomiranim glazbenim natjecanjima “Zvezde Granda” i “Pinkove zvezde”. Dok se kroz ova natjecanja proslavila, sudjelovala je iu drugoj i trećoj sezoni reality showa “Zadruga”.

Rođena 28. decembra 1990. godine u Valjevu, Nadežda trenutno živi i radi u rodnom gradu. Iskazujući svoj glazbeni talent u mladosti, kratko je pohađala glazbenu školu u Valjevu. Međutim, njezino nestrpljenje zbog dugih sati vježbanja violine dovelo ju je do toga da odustane od daljnjeg obrazovanja u ovom području. Umjesto toga, pridružila se svojim vršnjacima u bavljenju pjevačkom karijerom, nastupajući u lokalnim diskotekama i kafićima. Nadežda je 2008. godine privukla pažnju javnosti kada se takmičila u “Zvezdama Granda”. Iako nije izašla kao pobjednica, status finalistice omogućio joj je da snimi pjesmu.

Tako je njen debitantski singl “Ljubavnica” objavljen 2009. godine u produkciji “Granda”. Otvoreno je priznala prepreku svom profesionalnom napredovanju, priznajući da se bori s značajnim problemom. U jeku svoje borbe utjehu i nepokolebljivu podršku pronašla je u nepokolebljivom suputniku Mirku Gavriću, kojeg smatra jednim od svojih najiskrenijih prijatelja. Medijski izvještaji rasvijetlili su dubok utjecaj prerane smrti njezina brata Damjana Dragojlovića. Tragični incident odigrao se 2016. godine kada je u srcu Valjeva život izgubio dvadesetšestogodišnji student DIF-a i vatreni navijač Crvene zvezde. Težina tih događaja ostavila je neizbrisiv trag na nju i njezinu obitelj, zahtijevajući dugotrajno liječenje i oporavak.

Pjevačica Nadežda Biljić sve vrijeme trajanja reality showa “Zadruga” otisnula se na romantično putovanje s manekenom Tomom Panićem, osvojivši gledatelje svojim odnosom na ekranu. Zapanjujuće, njihova ljubavna priča nastavila je cvjetati i izvan okvira showa, a nije prošlo dugo prije nego što su radosno poželjeli dobrodošlicu dragocjenom sinu kojeg su od milja nazvali Longo. Prethodne večeri Nadežda se angažirala na produkciji spota za svoj najnoviji singl pod nazivom “Živi život sine”. Nakon snimanja, ona i Toma su se upustili u razgovor o zamršenosti njihovog zajedničkog postojanja. Nadežda je izjavila da njen nadolazeći nastup neće biti samo posveta njihovom sinu već i svim majkama, kćerima i sinovima.

Istaknula je kako je u konačnici prerogativ njihova sina da sam odabere svoj životni put te će ga oni u svim njegovim odlukama nepokolebljivo podržavati. Toma je potom fokus prebacio na njihova sina. Nadežda Biljić pred očima javnosti uplovila je u vezu s Tomom Panićem tijekom natjecateljice reality showa Zadruga. Našu prisutnost u ovom svijetu ne treba promatrati kao bojno polje, već kao dragocjeni dar i unaprijed određeni put. Naše dijete je dostiglo dob u kojoj je spremno za polazak u vrtić, simbolizirajući oseku i oseku života. Toma su izrazili želju da se Longo bavi atletikom, unatoč našoj sklonosti podržati Longa u njihovim glazbenim nastojanjima. To nas je potaknulo da razmotrimo mogućnost nabave bubnjeva.

Kao odgovor, pjevačica Longo otvoreno je priznala njihovu naklonost Tomi. Nadežda je priznala da je podložna njegovom utjecaju, prepoznajući da on ima sposobnost da je povremeno dovede do ludila. Priznajući nedostatak financijskog znanja i sposobnosti u upravljanju novcem, ona mu povjerava svoje financijske poslove. Shvaćajući njezinu nevolju, Toma nudi svoju pomoć. Više sam puta naglasio da nisam s njom u braku i da se ne bavi glazbenom industrijom. Preuzimanje menadžerske uloge je nešto što nikada ne bih učinio. Umjesto rasipanja novca na trivijalne stvari, Nadežda bi se trebala usredotočiti na napredak u karijeri.

U prošlosti nije uspjela postaviti jasne prioritete za svoje ciljeve, ali sada jest i sve ide u skladu s tim. Nadežda posjeduje izniman vokalni talent koji će je dovesti do statusa milijunašice. Toma je uputio primjedbe u vezi s iskorištavanjem njezinog talenta, na što je Nadežda odgovorila: “Zbunjena sam kako on iskorištava moju prisutnost, posebno s obzirom na to da tek trebam uspostaviti karijeru.” Nadežda mu otvoreno priznaje spremnost da mu prepusti vodeću poziciju u njihovu domu. Njihov rast i evolucija odvijali su se istovremeno, otkrila je.