Ove godine proslava Uskrsa u Ražnatovićevoj porodici ima poseban značaj. S obzirom na Cecinu veliku privrženost tradiciji, ne čudi što se cijela obitelj danas okupila u Bogdaninoj vili u Ljuticama.

  • No, ovogodišnja proslava Uksrsa u Ražnatovićevoj rezidenciji ima poseban značaj. Veselom druženju prisustvovali su i Lidija, Cecina sestra, sa suprugom Predragom, koji je obilježio za njih značajan dan. Uz veselje, ukućani Ražnatović imali su i dodatni razlog za veselje – rođendan Lidijinog sina. Darivali su ga tortom i radosno otpjevali rođendansku melodiju. Anastasija i njen suprug Nemanja trenutno slave Uskrs u Sevilji.

Nemanja je nedavno operiran zbog ozljede koljena koju je zadobio tijekom utakmice. Svetlana Ceca Ražnatović, poznata i kao Ceca, renomirana je srpska pop-folk pjevačica i najveća zvijezda srpske pop scene. Njezina biografija daje detaljan uvid u njezin život i karijeru. Ceca je od svojih vjernih obožavatelja dobila nekoliko nadimaka, među kojima su “Ceca nacionale”, “kraljica turbo-folka”, “majka nacije” i “srpska majka”, što dovoljno govori o njenoj ogromnoj popularnosti.

  • Rođena je 14. lipnja 1973. godine u Žitoraži, selu koje se nalazi na jugu Srbije. Cecina majka Mira radila je kao učiteljica, a otac mehaničar koji je kasnije postao politički dužnosnik i predsjednik općine. Tijekom odrastanja Ceca je bila bliska sa samo jedanaest mjeseci mlađom sestrom Lidijom. Odgojili su ih djed i baka Čedomir i Velika. Ceca je kao dijete pokazala izvanredan razvoj, progovorila je sa šest mjeseci, a prohodala sa devet mjeseci. S nepunih devet godina osvojila je publiku prvim nastupom u školskoj predstavi.

Ceca je često bila u financijskim problemima, a ponekad se morala pješice vraćati s nastupa u susjedna sela zbog nedostatka novca za autobusne karte. Tijekom jednog vikenda uspjela je skupiti 700 maraka, nevjerojatan iznos u odnosu na majčinu plaću od 25 maraka. Unatoč izvrsnim ocjenama u osnovnoj školi, umjesto daljnjeg školovanja odlučila se baviti pjevačicom, što je zaprepastilo njezinu majku.

  • No, nakon mnogo godina, naposljetku je izvanredno završila Srednju veterinarsku školu, smjer svinjogojstvo. Usklađujući svoje večeri s pjevanjem i svoje dane s pripremom raznih stvari, našla je ispunjenje u obje svoje strasti. Prijelomni trenutak na Cecinom profesionalnom putu dogodio se u ljeto 1987. kada joj se putevi ukrštaju s Mirkom Kordićem, renomiranim harmonikašem, skladateljem i aranžerom. Bilo je to u restoranu gdje bi Ceca povremeno pokazala svoje vokalne sposobnosti, doduše samo kada bi joj iskusniji vršnjaci to dopustili.

Mirko Kordić, pronicljivo prepoznavši njezin izniman talent, zatražio je dopuštenje njezinih roditelja da je dovede u Beograd, čime je započela značajna prekretnica u njezinoj karijeri. Brzo prestigavši ​​svoju generaciju, pjevačica, poznata kao Elvis Presley Žitorađe i prozvana “srcelomka”, gravitirala je prema starijim društvom. Zagrlivši minice i duboke dekoltee, uživala je u pažnji koju su joj poklanjali muškarci.

  • Javnost je prvi put doznala za njezin romantični život bila veza s nogometašem Zvezde Vladanom Lukićem. Iako je pjevačica upoznala njegove roditelje, njihova ljubav je kratko trajala. Vladan joj je priznao ljubav, ali joj je zamjerio nedostatak iskrenosti. Ceca je, s druge strane, njihovu propast pripisala Vladanovoj nesposobnosti da se odupre svakom njezinom hiru, već žudi za partnerom snažne volje koji bi potvrdio autoritet snažnom šakom po stolu.