Dragana Mirković jedna je od najvećih pjevačkih diva sa ovih prostora, barem kada je riječ o folk muzici. Ipak, iako je ona vrlo poznata već decenijama, jedna je među rijetkim koja je uspjela da odvoji privatni život od javnog.Kada se rodi dijete slavnog statusa, ono često samo po sebi postane zvijezda. Prema riječima pjevačice, vidljivo je da njezin dvije godine stariji brat Marko i sestra Manuela nemaju interesa baviti se estradnim poslom. Dakle, kada je ponuda predstavljena Manueli, to je samo potvrdilo njezinu nesklonost šoubiznisu, što je rezultiralo njezinom odlukom da tu priliku odbije.

Tijekom odmora u Monte Carlu Dragana se našla na ekskluzivnom tulumu na koji su mogli doći samo članovi prestižnog zatvorenog društva. Među prisutnima je bio i renomirani dizajner Filip Plejn, popularna osoba na društvenoj sceni.Manuelina prirodna ljepota s vremenom je procvjetala, na njegovo veliko oduševljenje. Visoka impresivnih 182 cm, bila je zadivljujuća mlada žena. Nije mogao a da je ne upita je li ikad razmišljala o karijeri modela. No, sramežljivo je odgovorila da joj to nije bilo ni na kraj pameti.

Dragani su se u Monte Carlu obratili brojni ljudi koji su joj sugerirali da bi zbog svog prirodnog talenta trebala razmisliti o modelingu. Unatoč njihovim preporukama, trenutačno nema interesa za tim putem i priznaje da je zadovoljna svojom odlukom. Međutim, priznaje da bi se njezin način razmišljanja u budućnosti mogao promijeniti i da to u konačnici ovisi o njezinim vlastitim izborima.Iako se Manuela još nije odlučila za svoju karijeru, čini se da je naklonjena umjetničkoj profesiji. U konačnici, odluka je na njoj, a Dragana i Toni neće se miješati u njezin izbor.Izgled potomka Dragane Mirković, popularne folk pjevačice, do prije nekoliko mjeseci bio je tajna za javnost.

Umjetnica je čuvala privatnost svoje obitelji, pobrinuvši se da Marko i Manuela nikada ne dođu na naslovnice niti u medije. Onog trenutka kada su slike Draganine djece osvanule na društvenim mrežama, postale su tema mnogih rasprava i nagađanja. Manueli se, čini se, nije svidjela stalna medijska pažnja koja je na kraju donijela značajnu odluku. Na Instagramu je obavijestila svoje pratitelje o svom izboru.U poruci upućenoj svojim pratiteljima otkrila je da je odlučila deaktivirati svoj profil. Ova odluka je donesena kao odgovor na zlouporabu njezinih fotografija od strane nekih novinara. Kao privatna osoba, izrazila je želju da ne bude podvrgnuta lažnim tvrdnjama o sebi. Ona je izrazila zahvalnost na razumijevanju svojih pratitelja i uputila srdačne pozdrave.

U znak solidarnosti, Dragana je sa samo dvije jednostavne riječi izrazila podršku odluci svog nasljednika. Ova podrška dodatno je naglašena uključivanjem fotografije.Nakon što je u raznim medijima iznijela detalje o svom romantičnom životu, Manuela je došla do neočekivanog zaključka. Naime, šuškalo se da je u vezi s pjevačem, a neki su tvrdili i da je zaručena za kćerku Dragane Mirković. Čini se da Manuela cijeni svoju privatnost i odlučila je poduzeti mjere kako bi je zaštitila. Nadalje, njezina obitelj podržava ovu odluku.