Pevačica Vesna Zmijanac pronašla je svoj mali raj izvan gradske vreve, smestivši se u svojoj kući na idiličnom imanju na Bukulji, blizu Aranđelovca. Nakon operacije pre dva meseca, pevačica se posvećuje mirnom životu van grada, provodeći vreme u toplini doma u kojem često uživaju njena ćerka Nikolija Jovanović, zet Relja Popović i unuke.

Tokom jednog od obilazaka imanja, Vesna je podelila pogled na svoj dom, a posebno su privukle pažnju uspomene i stare fotografije koje krase svaki kutak kuće. Na prostranom placu smešten je i pomoćni objekat, dom ljudima koji brinu o kući i imanju kada pevačica nije tu.

U jednoj od prostorija Vesna je stvorila svoj lični garderober, dok je posebno oduševljena kuhinjom. Poznata po kulinarskim veštinama, pevačica često uživa u pripremi hrane, naročito kada su s njom unuke, kojima ispunjava sve želje.

Njen kulinarski talenat posebno je omiljen kod ćerke Nikolije i njene porodice, a Vesna sa osmehom izjavljuje: “Svi mogu kod mene da prezime! Uostalom, oni stalno dolaze na Bukulju i najviše vole kad im kuvam. Kada sam u kuhinji, ne stižem ništa drugo da radim po kući!” Vesna ističe da je kuvanje prava umetnost i da je uživanje u raznovrsnim specijalitetima rezultat njenog truda.

Pored toga, pevačica deli ljubav prema baštovanstvu s unukama, koje obožavaju povrće iz Vesnine bašte. Vesna ih uči kulinarskim veštinama, a s ponosom ističe da unuke podsećaju na nju, punu energije i ljubavi prema životu.

Vesnina ćerka Nikolija uživa u srećnom braku s popularnim pevačem Reljom Popovićem, a par ima dve preslatke devojčice, Hanu i Reu. Ovaj porodični idiličan život na Bukulji pruža pevačici Vesni Zmijanac mir i radost.