Razlika u godinama između Seke i Veljka je prilično velika. Unatoč tome, oni imaju jedan od najskladnijih brakova u showu. Od trenutka kada je Seka Aleksić ugledala Veljka Piljikića znala je da je on ljubav njenog života. Kad sam susreo Veljka, otkrio sam da pokazujem snažan osjećaj asertivnosti. Njegov fizički izgled odmah mi se dopao, natjeravši me da zatvorim oči i izjavim: “On je taj za kojeg ću se udati.”

 

Kao da sam mogla osjetiti da mi on savršeno odgovara, čak i bez potrebe za njegovom verbalnom potvrdom. Tijekom gostovanja u emisiji Ognjena Amidžića, Seka je otkrila: “Ja sam boksala strast i prije nego što sam ga upoznala, a kada sam mu se obratila da zajedno treniramo, sve je izgledalo savršeno posloženo”. 2010. godina obilježila je trenutak kada su donijeli odluku da svoju ljubav učvrste brakom, a Seka je željno iščekivala priliku da izgovori znakovito “da”.

Od početka njihova partnerstva smatrali su se savršeno usklađenim parom u svim aspektima, uključujući i njihovu fizičku vezu. Značajna razlika u godinama između njih nikada nije bila prepreka. – A po meni su godine bitne i smatram da je idealna razlika u godinama upravo ono što dijelimo moj suprug i ja. Ja sam od Veljka starija dvije godine – otkrila je Seka Aleksić, očekujući svoj 43. rođendan koji će u aprilu biti.

 

Rođena 23. lipnja 1981. u Zvorniku, Bosna i Hercegovina, nekada poznata kao SFRJ, a sada Bosna i Hercegovina, Seka Aleksić se etablirala kao istaknuta i uspješna pop-folk pjevačica iz Srbije. Njezina ogromna popularnost i izvanredna postignuća učvrstili su njezin status jedne od vodećih osoba u balkanskoj glazbenoj industriji. Od malih nogu Seka je krenula na svoj glazbeni put, čak i u tinejdžerskim godinama. Godine 2002. debitirala je snimkom svoje prve pjesme pod nazivom “Kad bi bio ranen”.

Publiku je osvojila svojom neodoljivom karizmom, impresivnim vokalnim talentom i dinamičnom scenskom pojavom. Od izlaska debitantskog albuma “Idealno tvoja” Seka je ostvarila zapažene uspjehe i osvojila naklonost brojnih glazbenih entuzijasta. Nakon toga je predstavila više albuma, od kojih je značajan broj dosegao status na vrhu ljestvice, učvrstivši svoju poziciju jedne od najistaknutijih pjevačica u balkanskoj glazbenoj industriji. Među njezinim zapaženim uspjesima su popularne pjesme poput “Aspirin”, “Dođi i ženi me”, “Crveni ruž”, “Kraljica”, “Bolja sam od nje”, te brojne dodatne pjesme.

 

Seka Aleksić postala je poznata po svojim provokativnim spotovima i spornim tekstovima koji su izazvali brojne rasprave u javnosti. Unatoč tome, njezin neporeciv talent i nepokolebljivi profesionalizam odigrali su značajnu ulogu u njezinom trajnom trijumfu. Osim uspješne glazbene karijere, Seka se proslavila i na televiziji, sudjelujući kao natjecateljica ili voditeljica u nizu showova i reality programa. Interes javnosti privlači i privatni život Seke Aleksić.

Godine 2010. stupila je u brak s Veljkom Piljikićem, crnogorskim poduzetnikom, a zajedno imaju sina Jakova. Sažeto rečeno, Seka Aleksić je renomirana i priznata srpska pjevačica u pop-folk kategoriji, čiji je profesionalni put obilježen kako uspjesima na vrhu ljestvica tako i spornim situacijama. Njezin izniman talent, magnetski šarm i bezgranični entuzijazam pozicioniraju je kao jednu od najistaknutijih figura u glazbenoj industriji balkanske regije.