Na današnji datum 1955. godine, rođen je glumac Vladimir Petrović, poznat po ulozi Bobe Pavlovića u popularnom serijalu “Žikina dinastija”. Publika je zavolela dogodovštine prijatelja Žike i Milana, dok je ljubav između Marije i Bobe ostavila snažan utisak, podsećajući nas da prava osećanja zaljubljenih mogu opstati uprkos izazovima.

Iako je stekao ljubav publike i dobijao pozive da se više posveti glumi, Petrović je odlučio napustiti glumačku scenu i posvetiti se marketingu. Iako su mnogi verovali da je, usled serije, zaista zaljubljen u Mariju, odnosno glumicu Rijaldu Kadrić, Petrović je tokom godina voleo i i dalje voli Jasminku, uz koju je doživeo najlepše trenutke u svom životu, iako priznaje da njihov brak nije bio bez izazova.

Čuveni Boba je pronašao mir i blagostanje u porodičnom životu, posebno sa suprugom Jasminkom, piscem za decu, s kojom ima dvoje dece – sina Igora i ćerku Anu. Petrović uživa u vremenu provedenom sa unucima, a i dalje je posvećen svom pozivu, koji mu je prvobitno bio hobi.2910307-leto6-ff-1

“Sada se bavim reklamama, vodim reklamnu agenciju i time se bavim već godinama. Napravili smo razne reklame”, izjavio je Petrović ranije. S obzirom na to da već godinama živi daleko od medijske eksponiranosti, prepoznatljivost na ulici mogla bi mu izmaći, budući da je prošao kroz značajne promene u izgledu. “Imam reklamnu agenciju i već godinama se bavim tim poslom. Snimili smo različite reklame”, izjavio je ranije. Budući da godinama živi izvan javnog očiju, mnogi ga danas ne bi prepoznali na ulici, s obzirom na značajne promene koje je doživeo.