Rođena 1957. u Kosovskoj Mitrovici, Dragica Radosavljević Cakana, poznata pjevačica, djetinjstvo je provela u Banjskoj i Leposaviću prije nego što se s 19 godina preselila u Beograd. Već u ranim godinama pokazivala je izniman glazbeni talent, a tijekom boravka u srednje škole, privukla je pozornost svojim jedinstvenim i zadivljujućim smislom za modu.

Zbog nesretnih okolnosti unutar njezine obitelji, Dragica Radosavljević Cakana i Neša, njezin dva desetljeća mlađi partner, nisu se uspjeli vjenčati. No, kako se bliži njihovo crkveno vjenčanje, Cakanina vjera se vraća, a svoju nepokolebljivu privrženost Neši Njegiću izražava objavom da će, unatoč izazovima s kojima su se suočili, uskoro izmijeniti zavjete vječne ljubavi u prisustvu Boga.

Unatoč tome što su se isprva planirali vjenčati u općini, u njihovoj namjeri su se osujetile nepredviđene životne okolnosti koje tek trebaju omogućiti da im se planovi ostvare. Brak sam sklopio prije dva desetljeća, ali nisam vezan ni za jednu vjersku instituciju i to ostaje nepromijenjeno. Ovaj narativ se razvija od 2010. i pogrešno se tumači. Tijekom emisije otkrila je da je ono što je isprva planirano kao veselo vjenčanje dobilo tragičan preokret zbog nesretnog gubitka njezine nećakinje praćene smrću brata, što je dovelo do otkazivanja događaja usred niza potresnih događaja.

Unatoč godinama koje su prošle, Cakana ostaje puna nade i čvrsto vjeruje da će Neša uskoro pred Bogom priznati svoju vječnu ljubav, ne dopuštajući okolnostima da umanje njen optimizam. Pomisao na to bila je nešto što nisam ni želio razmišljati. To je trebala biti obiteljska afera, lijepa priča o vjenčanju u Gračanici. Međutim, za to vrijeme dogodila se užasna situacija zbog koje su moji dragi otišli. Moja kuma je predložila da to učinimo prošle godine, a ja sam jedva čekala da to provedem. Nažalost, dogodio se još jedan neočekivani, ali manje razoran incident, zbog čega smo morali ponovno odgoditi. Ipak, uvjerena sam da će se to desiti u bliskoj budućnosti”, samouvjereno je izjavila Cakana tokom gostovanja u “Grand magazinu”.