Instagram Cece Ražnatović priredio je neočekivano iznenađenje. Brisanje objave bio je uzaludan pokušaj spašavanja situacije jer se već proširila kao požar. Sadržaj Cecinog Instagram naloga ostavio je sve u šoku. Poznata po dijeljenju osobnih i profesionalnih novosti, ne čudi što se može pohvaliti nevjerojatnim brojem od preko milijun pratitelja.

  • Pjevačica je nedavno napravila sitnu grešku o kojoj se već nekoliko dana raspravlja. Zabunom je podijelila objavu kolegice Anđeline na engleskom jeziku. Naime, na svom Instagramu prenijela je odgovor koji je Anđelina podijelila na vlastitom profilu, gdje je odgovarala na pitanja svojih pratitelja. Jedan od upita bio je i koji nadolazeći album željno iščekuje. Postavljeno pitanje je bilo: “Osim vašeg drugog albuma, koji album domaćih zvijezda s nestrpljenjem očekujete?

Anđelina je Cecinu odgovorila zadivljujućom slikom nepreglednog oceana uz potresan stih iz pjesme Za kraj iz filma Nedelja. Na ovaj odgovor Ražnatović je brzo krenuo u akciju. Ceca, poznata i kao Svetlana Ražnatović, svoju je ljubav izrazila riječima “Volim te dušo” u sada izbrisanoj objavi na Instagramu. Ceca, koju često nazivaju i “srpskom majkom”, poznata je turbo-folk pjevačica u Srbiji. S izuzetnom karijerom koja obuhvaća šesnaest studijskih albuma i približno sedam milijuna prodanih primjeraka, Ceca je učvrstila svoj status jedne od najuspješnijih srpskih umjetnica svih vremena.

  • Osim svojih glazbenih nastojanja, Ceca se također bavila glumom i poduzetništvom. Njezin utjecaj na srpsku glazbu i kulturu teško je precijeniti, jer su njezini albumi i pjesme postali ukorijenjeni u tkivo srpske kulturne baštine. Rođena 14. lipnja 1973. godine u Žitoraži, u tadašnjoj Socijalističkoj Republici Srbiji, na svijet je došla Svetlana Ražnatović, poznata i kao Ceca. Odrasla u skromnom domaćinstvu, njeni roditelji Mira i Slobodan Veličković bili su učiteljica, odnosno bravar.

Uz mlađu sestru Lidiju, koja je od nje mlađa samo 11 mjeseci, Ceca je proživjela djetinjstvo oblikovano pod utjecajem bake i djeda koji su odigrali ključnu ulogu u njezinom odgoju i ranom razvoju. Ceca, poznata i kao Svetlana Ražnatović, odmalena je pokazivala veliko zanimanje za glazbu, pokazujući svoj prirodni talent. Ovaj prijelomni trenutak u njezinom životu dogodio se nakon završetka osnovne škole kada je donijela odluku da će se baviti glazbom. Unatoč nepokolebljivoj usmjerenosti prema glazbi, Ceca je prepoznala važnost obrazovanja te je s odličnim uspjehom završila srednju veterinarsku školu.

  • Ovo razdoblje njezina života poslužilo je kao temelj za njezin budući uspjeh, ističući njezinu predanost i sposobnost da uravnoteži svoje akademske i profesionalne težnje. Cecin glazbeni put započeo je u djetinjstvu, s prvim izlaskom na pozornicu s devet godina. Upravo je na obiteljskom odmoru na crnogorskom primorju s trinaest godina njezin izniman talent zaokupio pozornost renomiranog harmonikaša Mirka Kodića.

Odigrao je ključnu ulogu u njezinoj podršci i omogućavanju snimanja njezina prvog albuma. Godine 1988. ostvarila je trenutni trijumf izdavanjem svog prvog albuma “Cvetak zanovetak”. Pjesma sa ovog albuma pobrala je hvalospjeve na Festivalu narodne muzike Ilidža, gdje je dobila pohvale publike i žirija. Taj ključni trenutak u njezinoj karijeri obilježio je izlazak albuma pod cijenjenom izdavačkom kućom PGP RTB.