Aleksandra Prijović je krenula u misiju da pop muzici unese duboku suštinu, a njeni neumorni poduhvati su urodili plodom jer je trijumfovala izvanrednim nastupima koji su osvojili domaću i regionalnu publiku. Međutim, usred njenog uspešnog profesionalnog života, čini se da je njen privatni život daleko od savršenog.

Nažalost, njen svekar, proslavljeni Slobodan Boba Živojinović, upadljivo je propustio da pokaže podršku izuzetnim dostignućima svoje talentovane snaje. Na žalost, izostao je sa svih njenih zadivljujućih koncerata održanih u prestižnoj Areni, čak ni onu na kojoj je na binu izašla legendarna Lepa Brena. Kako početni entuzijazam oko koncerta postepeno nestaje, pojedinci počinju da razmišljaju o odsustvu oca Filipa Živojinovića, uprkos njegovom prisustvu u Srbiji u vreme događaja.

Kako prenosi Kurir, bivša sportista je duboko ljuta na sina i snaju zbog eskalacije glasina o njenoj navodnoj povezanosti sa menadžerom Danijelom Blaškom Blažićem. Boba ima duboku naklonost prema djeci i pridaje veliku važnost svojoj porodici, držeći strogu politiku čuvanja ličnih stvari privatnim i daleko od očiju javnosti. Ipak, njegovo sadašnje mentalno stanje značajno odstupa od njegovog uobičajenog ponašanja. Uhvati ga ljutnja i odlučno odbija da prisustvuje koncertima svoje snahe.

Uprkos očekivanju da će on biti prisutan, on na kraju odustaje od ideje zbog nedavnog skandala koji je izazvao potrese. Prema saznanjima Kurira, nakon proslave izbila je burna polemika koja ga je navela da odustane čak i kada je njegova supruga, proslavljena Lepa Brena, pozvana kao gošća tokom sledeće večeri. Neosporna je Bobina duboka naklonost prema najstarijem sinu Filipu, kojeg je gajio sa bivšom suprugom Zoricom Nakić.